Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG, може и аз не го отричам, само че трябва да качи над 1.3425, тогава следваща цел е 1.3600.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
В момента нямам време. Ще го направя по-късно или вечерта. Според мен прецизното номериране в корекционна вълна не е съществено, защото винаги мога да ти номерирам вълните по един или друг начин- зиг заг, 2-ен или 3-ен зиг заг, сложни корективни вълни и т.н. За мен същественото е, че няма импулс- хубави и ясни петици. "с" е доста малко и несъразмерно на фона на "а" и "в"- това е една от причините да очаквам още някакво покачване. Имаш обозначени два стопа- 1-ят е доста агресивен и това е. Ако не пробие 7682 и не продължи надолу, дългата идея остава с по-голямата тежест.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (14-01-2013)
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Да първо трябва да пробие нивото, а това с вълните не ми се връзва хич, освен ако не става въпрос за скъсена пета, която може да свърши без да е преминала върха на трета, това ли имаше предвид![]()
Е добре, много странно, аз от това дето съм чел никъде не съм срещал това, че корективната може да мине над импулса....и за това ми е супер странно...
Ако иска аболеон да разреши спора.....
Или на теб ако ти се занимава драсни тука некъв материал за това.....
Благодаря предварително...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Аз не знам какво точно има предвид Падуана, иначе е възможно корективна вълна да мине над импулсна,Е добре, много странно, аз от това дето съм чел никъде не съм срещал това, че корективната може да мине над импулса....и за това ми е супер странно...
Ако иска аболеон да разреши спора.....
Или на теб ако ти се занимава драсни тука некъв материал за това.....
Благодаря предварително...
корекцията е или Expanded Flat
или Expanding Triangle
драгата (14-01-2013)
Съгласих се заради разшоряващоя триъгълник
По забравил си елиът....нали наблягам на чичо ал![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?