който се е облажил...да му е честито...
язе дърпах сополе у късния следобяд......даже и гръмнах един стопец...ама за добро е...гряшните намерения требе се анатемосват овреме...
![]()
който се е облажил...да му е честито...
язе дърпах сополе у късния следобяд......даже и гръмнах един стопец...ама за добро е...гряшните намерения требе се анатемосват овреме...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не търгувам по тях, анализа си го правя както преди, но самите модели много лесно ги разпознавам и на всичко отгоре съвпадат с вижданията ми за пазара. Сигурно затова започвам да им вярвам.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
И аз мога със 100 пипа стоп. И кво сега - да очакваме надолу? Надали... Утре направо си е за 1,334 като гледам седмична.Eli2356, чи то е нормално, ти какво искаш да заковем цената ли, като гледам другите пеперудаджии, по сто пипа стоп поставят. До сега моя беше на 1.3265, чудя се дали да го вдигна.А другото е, че сега прохождам в тази материя, дай ми малко време.И да земи малко да утешиш фицката, че днес не му е ден
Кой кого трябва да утешава? Аз него или той мене или ние двамата - РЕДА? А най-добре Сити всички нас да утешава.Не успях да хвана много от това движение, повече се мотах с озито.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Ако я караш под 10$ / час...... може и да те поутешавам един уикенд![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Точно таз графика ми требеше.
Някой снощи ме попита дали не било
ДВУГЪРБА ЛАМЯ, а аз му казах, че
не разпознавам последната, а съм
идентифицирал ДВУГЪРБАТА КАМИЛА.
Така като гледам таз съвсем спокойно
можем да я наречем фигурата ДВУГЪРБА ЛАМЯ !!!
ЛАМЯТА изяжда МЕЦАНИТЕ !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Eli2356 : 10-01-2013 на 20:58
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
На тва ниво са се окопали ония големите гризлита...... ама аз нагло продължавам да ръчкам бизона, дет гу яхнах и стискам рогите, дукът не му гризнат гръкляна.........Точно таз графика ми требеше.
Някой снощи ме попита дали не било
ДВУГЪРБА ЛАМЯ, а аз му казах, че
не разпознавам последната, а съм
идентифицирал ДВУГЪРБАТА КАМИЛА.
Така като гледам таз съвсем спокойно
можем да я наречем фигурата ДВУГЪРБА ЛАМЯ !!!
ЛАМЯТА изяжда МЕЦАНИТЕ !!!
----------
Ми в събота ставам къде пладнина, та до първи петли у прунделник....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Не е съвсем на сляпо, имаше основание за къси, мислиш ли че не знам как се влиза в позиция ? Нивото беше изчислено, и поръчката е взета автоматично.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc