то той хубаво си бърбори човека, ама тези, които вдигат курса акъл нямат ли? не разбират ли, че е прах в очите?
----------
евала, сити, хванал си му цялото движение..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Късмет...... замесен с голяма доза нахалство, наглост ииииии... алчност![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356, чи то е нормално, ти какво искаш да заковем цената ли, като гледам другите пеперудаджии, по сто пипа стоп поставят. До сега моя беше на 1.3265, чудя се дали да го вдигна.А другото е, че сега прохождам в тази материя, дай ми малко време.И да земи малко да утешиш фицката, че днес не му е ден
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Happy68, Те тоя стоп вече на последната дълга сигурно ще го катурне..... Ама тва е пиянска дълга, заради тръпката.......![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356, чи то е нормално, ти какво искаш да заковем цената ли, като гледам другите пеперудаджии, по сто пипа стоп поставят. До сега моя беше на 1.3265, чудя се дали да го вдигна.А другото е, че сега прохождам в тази материя, дай ми малко време.И да земи малко да утешиш фицката, че днес не му е денНямам нужда от утешение, а от забавление
Ден като ден
Хубаво щеше да е ако 100% от сделките са успешни, но при мен не е така, а и не съм чувал за такъв
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А защо не ги пробваш тия животни направо на демо, докато си изградиш поне някаква представа за стратегиятаEli2356, чи то е нормално, ти какво искаш да заковем цената ли, като гледам другите пеперудаджии, по сто пипа стоп поставят. До сега моя беше на 1.3265, чудя се дали да го вдигна.А другото е, че сега прохождам в тази материя, дай ми малко време.И да земи малко да утешиш фицката, че днес не му е ден![]()
вълни няма, но ако е поставила някъде таргет, може да се е ядосала, че не го е оставила. Беше написала, "рано е за къси"
а ти вместо да влизаш на сляпо по тези нива, вземи мини на 5 мин и се оглеждай за обръщащо моделче на нивото![]()