Kolega mnogo добър въпрос, почти нерешим, но въпреки това днес водих същата лекция
![]()
на тема "Поредица от по-ниски дъна и какво правим с въпросния феномен"
... аз лично за подобни ситуации в джоба си имам винаги свещ ... добре е да се знае
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy (09-01-2013)
А този в 13,35 колко му е най-високата цена? за него говоря - казах, че съм изкарала 14 пипа за 10 минути - от 15,29 ч. до 15,39 българско време. Даже и на едноминутката се вижда колко е high на бара в 15,39 / 13,39 на Делтата - при мен е 1,30603 на графиката.барът в 13.30 е затворил на 1.30539 така ,че , колкото и да е спредът е невъзможна такава цена , м.б все пак става дума за по - следващия бар ,( така както е обяснено вход 13.25 - изход следващият-13.30 няма как ), както и да е , и само не разбрах защо картинките да са такъв проблем , щяхме да спестим сумати писане ....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
температура ли вдигаш...
==================================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Въхххх
Сетих се къде са 13%
Че той там ли жювей бре ПРАСЬО ????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айдеее, още един дето не ми е чел постовете, понеже не само ти четох прознозата, ами ти и отговорих, дококото си спомням, ама ти нали през това време блееш по чуждо!
Далече е закъснението - първо требе донор за закъснението да се намери. Аз донорите не ги повтарям.
И аз се сетих - сега Жерар Депардийо ще го плаща този плосък данък.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тия са му намерили цаката на пазара
:r ofl:
фицката (09-01-2013)
Не знам, мож дача да има тамАма де е
Трябва да го потърся по онез женските форуми
Ако се весне по тиквестора, каж му да мине насам
Каня го на бяло сладко
Мойта партия Пенчев да не са прай , че не чува
И той да предаде ако го засече
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН