Мойте къси ги затворих, сега ще си сипя едно компотче и ще се поослушам да видим чичо Сам какво ще надроби![]()
Мойте къси ги затворих, сега ще си сипя едно компотче и ще се поослушам да видим чичо Сам какво ще надроби![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми ако задържи на 1.3000 прави двойно дъно и може да литне, но пробие ли и това ниво може да продължи да пада, все пак предпочитам по тренда да играя засега
първо е 1.3020 после 1.30 че чак тогава 1.2980![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
дъл не направихме дънце за два лега нагоре....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
около 1,3040 е бил перфектния вход за дълги.
за тези като мен, който са изпуснали, ще им се даде втори шанс със същата котировка до утре сутрин
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сегаааааааа.... на мен ми се изясни вече ситуацията. На седмична имаме една LWMA 234 по клоуз и друга 567 по опен които са в положение стратегическо относно бъдещото движение на цената. От друга страна имаме ЕМА 987 на дневна по хай и SMA 654 по лоу, които ограничават движението. Но най-интересното е на 4 часа. Там са ЕМА 50 по клоуз, ЕМА 91 по опен. АМА 123 по хай и JMA 123456789 по HL/2 които показват перфектни входове на пазара. Аре успех и да почерпите послеСмей се ти, но ето сега какво хубаво оттласкване направи от ЕМА1000 на Н1 - като за начало 15 пипа за 10 мин.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
www.cnbc.com/id/100362843
Е такива статии излизат днес. Все повече анализатори предвиждат понижение на лихвите. Поне до утре може да окажат отражение такива нагласи. Успех.
RyMu (09-01-2013)