Това е един толкова тенденциозен прочит на писаното от мен, щото не си струва да ти отговарям по същество.
Естествено е, че си е лична работа на всеки какво използва, за да търгува. Никога не съм твърдяла нещо друго. Пък и казаното няма никаква връзка с моите думи, не ми се ясно, откъде ти хрумна. Впрочем, твоя си работа.
----------
Добра идея. Вече имах двама в игнора. Току що прибавих още някого и забравям и за него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иве, пак разни игнори почнаха да се мъдрят. Тъкмо го игнорираш и ти стане любопитно що е измъдрил пак игнорирания.![]()
Я виж аз с какъв хубав екшън те поздравих за новата година, пък ти за игнори мислиш. Ако ще игнорираш някой Skp-то повече си заслужава.
Victoryfen, ха честито ново име, Бабо Мецо!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (05-01-2013)
аз що нямам никой в игноранякой навит да се игнорнем взаимно да не седи празна листата ????
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря ти, Ели, макар и със закъснение!2В...3В... очаквайте неочакваното! Аз пък да кажа ЗА МНОГО ГОДИНИ и спорна и доходна 2013 година! + специален поздрав за Ivaceda и всички останали, които нямат непоносимост към арабските мотиви, понеже искам да ни върви като на Али Баба и 40-те разбойника в едноименната приказка:
Да си жива и здрава, от здраве и от пари да не се отървеш!
Много пищни тез арабски мотиви, много изящни, но... защо ми се струва, че са снимани в Боливуд? .. Както и да е, харесват ми!
А за игнора - не бери грижа. Аз пращам там тези, чиито бисери наистина нямам нужда да чета.
----------
Ай ся, Стоев!И аз нямах доскоро никого, ама на, намериха се кандидати за там. Не са много, обаче ми е добре да не ги чета и не съжалявам. На всеки случай, ти НЕ си ми кандидат!
----------
Ми... хич даже не ми е любопитнио, Ели. Даже ми е добре, че не се затормозявам да чета бръщолевения.Иве, пак разни игнори почнаха да се мъдрят. Тъкмо го игнорираш и ти стане любопитно що е измъдрил пак игнорирания.![]()
Я виж аз с какъв хубав екшън те поздравих за новата година, пък ти за игнори мислиш. Ако ще игнорираш някой Skp-то повече си заслужава.
Victoryfen, ха честито ново име, Бабо Мецо!
колеги как е има ли шок и ужас на пазарите тази седмица
някакви прогнози за седмицата ще има ли![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
mysoul, колега ами ако не падне да няма после .... Несчастный Случай .....![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()