Хепи, какво толкова лошо видя в написаното от човека, при положение, че е доста общо и може да се отнесе към абсолютно всяка една сфера.Аз не виждам нищо лошо в това да си успял и да бъдеш милионер, повечетоТова тук може дълго да бъде обсъждано, ама хайде да задам само две темички по него
- тези работи тоз човек ги пише, когато вече е на ХХ години. По- би ми било интересно да го чуя как разсъждава, когато е бил на 20.
- ако всички трябваше да стават милионери, кой ли щешепримерно да ни обслужва (не лекува) в болниците, да ни готви по ресторантите (и да мие чиниите там)?
За мен всеки един човек трябва да се стреми да разбере себе си и да следва собствените си вътрешни желания/мечти, а не да гледа в чуждото канче и да копира. Още по-малко пък, такива като тоз господин - "Аз го направих, ти що не го направи?"Да, ама докато ти си правел тез милиони, аз може да съм свършил 2-3 много по-ценни неща. Ама няма да ги споделям, щото Олег току-виж пак изскочи и ме нападне
хора иска да бъдат успешни в това което вършат, без значение дали искат да станат банкери или искат да помагат на болни деца. Човека е мотивационен лектор, това че говори в случая за милиони според мен е породено от това, че повечето хора искат да бъдат такива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами прозвуча ми много "милионерско"Хепи, какво толкова лошо видя в написаното от човека, при положение, че е доста общо и може да се отнесе към абсолютно всяка една сфера.Аз не виждам нищо лошо в това да си успял и да бъдеш милионер, повечето
хора иска да бъдат успешни в това което вършат, без значение дали искат да станат банкери или искат да помагат на болни деца. Човека е мотивационен лектор, това че говори в случая за милиони според мен е породено от това, че повечето хора искат да бъдат такива.не го знам какъв е, аз коментирам текста, не човека.
А дори и така да е, пак мога да коментирам доводите му - то аз го направих де, ама явно трудно се разбират.
![]()
Права си Хепино пък и не можем да се сърдим на някого, затова че има различни от нашите приоритети
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Разбират си се, това което прави все пак си е доста сериозен бизнес, и се пригажда към нуждите на клиентитетова е малко като при графиките, едно и също нещо гледаме, но различни неща виждаме.
Да те питам, тия важни неща дето си ги направила, не ги ли смяташ за някакъв личен успех
Някои хора имат нужда от побутване за да тръгнат по пътя който са си избрали, за мен той прави точно това.
Чудя се на всички, дето завиждат на милионерите. Дали разбират каква отговорност е това?
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.