GGBG тва много яко![]()
![]()
![]()
+1111111111111111111111111111111111111111111111111
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Тук всичко замря бре...явно вече се умориха трейдърите от тези големи движения и сега по-скопойно я карат...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Делтата нещо се бъгна....... от половин час замръзна на 1.3164/66 , а инстата и още един друг брокер са на 1.3172..............![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Алфин, тук ли си? Не бях влизала следобяд изобщо в сайта.
Имам нещо на лични за теб.
///////////////////////////////////////
Сити, моля те за бърз отговор. Работи ли ти на делтата твоята делтатрейдинг платформа?
Щото МТ4 от 1 час не работи. Твърдят, че нямали интернет.
Окay, може и науистина да нямат нет, щот току-що прочетох че и твоята платформа се е бъгнала.
Дано да го оправят, че взе да им става система , почти всеки ден проблеми.
Еврото доста паднало,след обяда бях продал на 1.3255 обаче лимита я затворил на +30,на петрола същата работа.Добре почна новата година.
Сега пак е на подкрепата на 1.3150,много яко е това ниво.преди нямаше пробиване нагоре,сега няма пробиване надолу![]()
Точно това писах преди минутки - и делта-трейдинг платформата им замръзна.......Алфин, тук ли си? Не бях влизала следобяд изобщо в сайта.
Имам нещо на лични за теб.
///////////////////////////////////////
Сити, моля те за бърз отговор. Работи ли ти на делтата твоята делтатрейдинг платформа?
Щото МТ4 от 1 час не работи. Твърдят, че нямали интернет.
Ама това обяснение, че нямат нет леко смешно ми се види..... Аз простия трейдър имам три интернета подръка......................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
за много годин да обадя!!!
първо съумявате да сте живи и зрави/прави...после куража да се радвате на всичко де ви сервира живота!!!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....