The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз па за НГ спретнах следното докато половинката точеше баници и др. такива.
ТА:
Свински ребра, понеже им е шаренко месцето се овкусяват със сол и черен пипер и се оставят час-два да си поемат
От киселото зеле се изрязват нежните листенца и се дробят на ситничко, поръсват се с червен пипер, поливат се със зехтинче и се ползват за салатка, докато мръвката кисне.
Като свърши замезването, мръфката се запържва леко в тиган без мазнина.
Изрязаните дебели и груби листа от зелката се нареждат на дъното на тавичка. Колкото по-големи са жилките, по-добре, та мръвките, дето ще ги наредим отгоре да са на 0,5-1 сант от дънцето. Като наредим плътно холестерола, поръсваме го с червен пипер и го завиваме с нежни листенца кисело зеле. Наливаме тавата до половината със зелева чорба, покриваме с фолио и го мятаме у фурната. По някое време като замирише на хубаво махаме фолиото и оставяме да се позапече. Вадим виното от хладилника, тавата от фурната и засядаме на трапезата.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
plovcity чадо,
много ще убаво подобно ястие,
но не е ли малко соленичко???
Щото би се получило и без да се осолява
месото, че в зелето си има много сол реално !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Елинце, тез пингвинчета ти ли ги направи бреГлей къв ценен кадър си имаме
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
ПРАСЬО все за плюскане мислиш.
Никъф тъ няма в другите теми.
Тръсни се малко !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Ех, Фицка, Фицка.... това->е хубаво нещо.
Добре, че ти си припечелил нещо да има за манджа, че на мен от много смях днес не ми остава време за търговия. А и съм болнава от няколко дни, нещо като в отпуск по болест съм, но смехът много ми помага и в това отношение. Така че почти си ме прелъгал по 3 параграфа: 1. забавляваш ме, 2. печелиш за манаджа, 3. лекуваш ме чрез смях и Кекс ( *ексът много помага при настинка, грип и пр.). Ще сготвиме и манджа, но може и след това, че пълният стомах понякога пречи на акробатическите номера.
Пп: Казвам почти, защото ако сготвиш тоз път и манджата, цена няма да имаш.
Пингвините и тортата а ла Стефани ги правих, да, макар че рецептите не са мое авторско дело. Понякога ми идва вдъхновение за готвене, макар и рядко, но за сметка на това много качествено! Черните окраски на пингвините се получават с маслини, макар че не го пише в рецептата.
Следващото готвене ще е на 12.01, че тогава пак имам рожденик вкъщи.
----------
Да подскажа една идея по случай вторият ми имен ден - Коледа, понеже името ми означава Елхичка, а всички знаем какво стои в центъра на коледната украса. Името на майка ми пък е Снежанка, така че ето ни събрани 2 в 1:
![]()
За украсата трябват само краставички, желателно пресни, но може и туршиени и клечки за зъби. Салатата може да не е Снежанка, но за Коледа дръвчето задължително трябва да е Елхичка .
Последна редакция от Eli2356 : 02-01-2013 на 15:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, ти хубава ли си ?
Забелязал съм, че готините жени могат да готвят и правят вкусни ястия. Пък твоите направо са символ и на живот![]()
REDA (06-06-2013)