Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледах го, много тъпа загуба. Беше обречен и го знаеше и отиде да го убият. Кое му е достойното ? Това не е по-различно от самоубийство. И то за какво ? Заради някаква идея да се биели с мечове защото това им било направо като религия и разбиране за живота![]()
Значи след време когато огнестрелните станат ненужни и се измислят по-добри оръжия,а тези с огнестрелните напълно загубят шансове, ще умират достойно като се противопостяват ли ?
----------
Е, че топ гън и мисията невъзможна да не са безсмислени ? Уникални екшъни си...топ гън и и бая драма имаше де.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg,Що не хапнеш нещо, градски ?
.................................................. .....................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Мисията е само пата-кюта, типичен блокбъстър, само ефекти, иначе става за гледане.Гледах го, много тъпа загуба. Беше обречен и го знаеше и отиде да го убият. Кое му е достойното ? Това не е по-различно от самоубийство. И то за какво ? Заради някаква идея да се биели с мечове защото това им било направо като религия и разбиране за живота![]()
Значи след време когато огнестрелните станат ненужни и се измислят по-добри оръжия,а тези с огнестрелните напълно загубят шансове, ще умират достойно като се противопостяват ли ?
----------
Е, че топ гън и мисията невъзможна да не са безсмислени ? Уникални екшъни си...топ гън и и бая драма имаше де.
Уважавам мнението ти, въпреки че е различно от моетоГледах го, много тъпа загуба. Беше обречен и го знаеше и отиде да го убият. Кое му е достойното ? Това не е по-различно от самоубийство. И то за какво ? Заради някаква идея да се биели с мечове защото това им било направо като религия и разбиране за живота![]()
..............................За мен няма нищо срамно в това да загубиш, когато си дал всичко от себе си
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (21-12-2012)
Щото ще ям риба после и не искам да пълня стомаха с друго преди това
Именно, перфектен филм за кино
![]()
Няма как да приема нещо за достойно когато е ясно предварително, че резултата е гибел.
Виж например Damages, първите три сезона....красота. Няма излишни лигавщини, няма морал, няма нищо освен целта и начините и за постигането.
Ако Самурая беше по-умен, щеше да приеме оръжията, а не да се противопоставя към цяло едно ново и по-добро движение, да се научи да ги използва и да победи враговете.
Пълна противоположност на идеята да се върви с голямата сила.
----------
Аз не казвам, че е срамно. Но и не мисля, че е нещо с което да се гордее който и да е.
Например имам за цел през 2013 да започна да търгувам с по >100$ на тик. Ако не го постигна, макар да съм вложил всичко което мога, това не ми помага по никакъв начин. Щом не съм успял, значи съм сбъркал. Щом съм сбъркал, трябва да се поправя, а не да си мисля, че било за уважение това че съм се трудил и не са ми се получили нещата. Неотплатен труд се равнява на хвърлени напразно усилия. И като успея да постигна желаното, тогава наистина всичко което съм сторил е достойно за уважение.
Морала на войската стои пред числеността и въоръжението...............
Няма как да приема нещо за достойно когато е ясен предварително че резултата е гибел.
Виж например Damages, първите три сезона....красота. Няма излишни лигавщини, няма морал, няма нищо освен целта и начините и за постигането.
Ако Самурая беше по-умен, щеше да приеме оръжията, а не да се противопоставя към цяло едно ново и по-добро движение, да се научи да ги използва и да победи враговете.
Пълна противоположност на идеята да се върви с голямата сила.Така че никога не подценявай идеалите и идеалистите готови да умрат за каузата си
----------
Когато поръчката ти се затвори от стоп, а не от лимит , грешен ли си бил, че си спазвал стратегията си.......
Аз не казвам, че е срамно. Но и не мисля, че е нещо с което да се гордее който и да е.
Например имам за цел през 2013 да започна да търгувам с по >100$ на тик. Ако не го постигна, макар да съм вложил всичко което мога, това не ми помага по никакъв начин. Щом не съм успял, значи съм сбъркал. Щом съм сбъркал, трябва да се поправя, а не да си мисля, че било за уважение това че съм се трудил и не са ми се получили нещата. Неотплатен труд се равнява на хвърлени напразно усилия. И като успея да постигна желаното, тогава наистина всичко което съм сторил е достойно за уважение.Не ми казвай, че е била грешна стратегията, защото не съм чувал да има такава, която да е без загуби, па дори и минимални
----------
Старшията ако влиза да чете тука, да го поздравя с празника на Вожда
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Nasko (21-12-2012)
Toва е различно, защото след няколко поръчки аз ще съм на плюс. Защото като цяло стратегията ми е добра и е съобразно динамиката на пазара.
А това със самурая е точно обратното. Това което прави той е като да купува евро на 1.60 2008, после на 1.58 и т.н. надолу. Да има двоен връх в мечи тренд и той да купи върха.
Това директно се равнява на провал. Как може едни такива действия да бъдат достойни ?
достойни за тях ,защото уважават много традициите, такова е мисленето на японците...Toва е различно, защото след няколко поръчки аз ще съм на плюс. Защото като цяло стратегията ми е добра и е съобразно динамиката на пазара.
А това със самурая е точно обратното. Това което прави той е като да купува евро на 1.60 2008, после на 1.58 и т.н. надолу. Да има двоен връх в мечи тренд и той да купи върха.
Това директно се равнява на провал. Как може едни такива действия да бъдат достойни ?