Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aaa, кой от двама ни мисли за лашкане? Не съм го споменавала, нито намеквала. Aз за такива неща не мисля да не се съблазнявам излишно. А и такъв студ ни е налегнал от месец, чак акъла ми замръзва, станах студенокръвна вече, ти за лашкане ми говориш - то е за топлокръвни. А и няма какво да ме сгрее... озито не ще да пада, еврото неще да се качва...Преди малко потренирах малко белким се сгрея, ама и това не помогна особено.
Имам си фенерчета на запалките, thank you. Дай нещо по-сериозно - Мож да ми пратиш малко испанско слънце например. Или един електрогенератор. Или поне да ме наричаш Снежната кралица.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-12-2012 на 23:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
:r ofl:
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-12-2012)
хайде лека и мека пичагиаз се махам
.....................................
фицката (20-12-2012)
Ми той Предраг е дребничък, та затуй другият изглежда голям
Ели, кво да ти кажа душичкеСлънце не мога да ти пратя, ама можеш да додеш да му се порадваш ( на слънцето
) , а до тогава, наместо да си губиш времето у форума, излизаш по нощите крадеш едно магаре, нарамваш брадвата и у гората за дръвца
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бабо Мецоискрен и дълбок - разкри ти, че си от маркет мейкърите дето движат КУРса.
..............
Абе извинете ме ако греша, ама тва дето се пише днес в темата, ПО ТЕМАТА лий![]()
babaMETZA (21-12-2012)
Дребен дребен, колко да е дребен? 1.78 пише в уикипедия.Ми той Предраг е дребничък, та затуй другият изглежда голям
Ели, кво да ти кажа душичкеСлънце не мога да ти пратя, ама можеш да додеш да му се порадваш ( на слънцето
) , а до тогава, наместо да си губиш времето у форума, излизаш по нощите крадеш едно магаре, нарамваш брадвата и у гората за дръвца
Твоя човек изглежда, че е около 1.90-4.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
бас мамата нета ми се ебава...
по това време на денонощието и в туй състояние много хора са ми познати......гледам и жокерче си дал...предраг тва нали...
да пожелая хубава вечер!!! и да си посрещнете съдбата с чест и широко затворени очи....
айде живи здрави и да не забравяте припева - "в казан си се пекла....по тръбичка текла...."![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....