Кой кадърен човек ще си пилее живота...вместо да изчезне на по-добро за него място....и за двата модела на подражание дето го каза вчера си е много вярноТе не липсват, но не са актуалниА и като добавим липса на интелект или образувание или пък и двете и става една каша ...............
Аве не трябва да си толкова черноглед, а и си млад още
не че аз съм стар де
Оправяй себе си по най-добрият начин, помагай на който можеш и заслужава, и ако има още 100 000 на твоята възраст, които го правят, след 2 поколения всичко ще е ток
...на моменти ми е ставало едно такова тясно...например говориш с 10 човека ,9 от тях ще ползват един и същи речник, един и същи изрази, интонация, изказ
...омръзва да ги слушаш как говорят едно и също.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (20-12-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък във въздухаЗатова най-добре едно таково на кръста, по-добре никога да не ти се наложи да го ползваш, отколкото да трябва и да го няма.
Като тръгне един предупредителен във въздуха, ако продължава да напира, в което силно се съмнявам, един в капачката и ще му дойде акъла, и де те съде после с дъбър адвокат и чисто съдебно минало направо си оправданТе кат земат да те ръчкат се обръща света бре Джиджи
Ше му изпразниш пълнителя без да се замислиш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Кой кадърен човек ще си пилее живота...вместо да изчезне на по-добро за него място....и за двата модела на подражание дето го каза вчера си е много вярно...на моменти ми е ставало едно такова тясно...например говориш с 10 човека ,9 от тях ще ползват един и същи речник, един и същи изрази, интонация, изказ
...
Като напечатани на принтер, доста е тъпичко
фицката, пуцат ли ги, или собственоръчно им скършват вратлетата.
Това ножа е много долно оръжие, предпочитам патлак да ми искарат.
мен са ме заплашвали с нож .... и бяха 2 ма ... та пистолета нямаше да помогне ...Затова най-добре едно таково на кръста, по-добре никога да не ти се наложи да го ползваш, отколкото да трябва и да го няма.
Като тръгне един предупредителен във въздуха, ако продължава да напира, в което силно се съмнявам, един в капачката и ще му дойде акъла, и де те съде после с дъбър адвокат и чисто съдебно минало направо си оправдан
друг е въпроса че момчетата объркаха човека и случиха на психопат
никой не гърми в въздуха много филми ...![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Казваш че ти е лошо и изчезвашКой кадърен човек ще си пилее живота...вместо да изчезне на по-добро за него място....и за двата модела на подражание дето го каза вчера си е много вярно...на моменти ми е ставало едно такова тясно...например говориш с 10 човека ,9 от тях ще ползват един и същи речник, един и същи изрази, интонация, изказ
...омръзва да ги слушаш как говорят едно и също.
На другият ден като те потърсят ги изненадай, че са ти открили ебола и да стоят на страна
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН