На 8H - 2-топче ли си имаме или си фантазирам ???![]()
На 8H - 2-топче ли си имаме или си фантазирам ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
https://www.tradingview.com/x/K1466YN9/
това е от вчера до днес нищо не се вижда като посока освен хаотични барчета
каквито и сценарии да се правят докато не се появят нормални барчета поред на некъде е безмислено да се мъчите
чакане трябва да влезнат големи обеми за ясна посока , друго нищо не помага![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (18-12-2012)
Не си създавам стрес, защото ги гледам само за справка. Само имам едно наум при доближаването на някоя от тях, особено ако е от важните. Има по-важни и по-маловажни. Има случаи, когато няколко линии се събират на едно място и образуват силна съпротива/подкрепа.Ели, лините са толкова много - че ако ги гледаме всичките, цената изобщо не би трябвало да помръдне. А пък тя си мърда. Тa затова си мисля, не преувеличаваш ли значението на всичките тез линии, фибоначита и разни други препятствия по пътя? Така само си създаваш стрес и главоболие, според мен. Аз пък гледам едно - цената е над възхдящата тренд линия. И докато е там, държа дълги. И си правя справката на ББ тук: https://www.tradingview.com/e/. (Трябва да му качиш индикаторите, в случая Bolinger Bands).
Ясно се вижда къде е целта: 1.3350. Ще прави, ще струва цената - ще иде там. И не се тормозя излишно.
А в някой случаи наистина се явяват трендобръщащи за дълъг период от време. Ако разгледаш по-внимателно графиката, историята назад, ще забележиш, че е така.
Разбира се трябва да има и съответните фундаментални предпоставки.
И болингерите са доста интересни.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В рейнджа е и не бих го търгувала................................ ...........
babaMETZA (18-12-2012)
Ми нали и аз същото разправям от вчера. Скоро би трябвало да почне корекцията. Не виждам в историята на еврото на седмична препускане само нагоре или само надолу без да се появи някоя прилична опашка. По-точно много редки са случаите.
Последна редакция от Eli2356 : 18-12-2012 на 16:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз смятам, че след рейнджа посоката ще е нагоре, но все пак нищо не е ясно в момента.
А ако тръгнат да затварят, какво да правим...................................... ...