Кви прогнози искаш бреOleg, не аз се чудя ... от 100 човека в темата 3-4 коментират и дават прогнози +2 на скамейката влизат и те от време на време ... показват потенциал
а н'екъв балон вика само колко е добър ... pro бил ...а аз от както съм в форума не съм му видял една прогноза ...
голям балон .... ама миризливНаучи да се търгуваш, а не някой да ти казва накъде ще ходи тренда
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (20-12-2012), DIDO (20-12-2012), Emil Enchev (20-12-2012), КинО (20-12-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aз тея неща ги знам още преди ти да видиш какво е котировка
И точно при нисколиквиден пазар са даже точно ей тези по-високоволатилни движения. SP500 като има огромен дневен оборот да не би да е много волатилeн ? Затова ти казвам, че бъркаш, защото бъркаш и защото не си прав, а това че аз съм наясно е само в мой плюс, който аз не се притеснявам да покажа![]()
Та гугъла си го дръж за теб и започвай да асимилираш какво пише, a не да дрънкаш безсмислици и да се сърдиш като ти каже някой, че си в грешка.
----------
За тези които си мислят, че прогнозите и следването на някой е по-важно от това да знаят и разбират нещата, ето някои от решенията:
http://zi**.com/
http://www.signalfactory.com/
http://www.archerforexsignals.com/
Аз предпочитам сам да си изкарвам парите, а не да чакам някой да ми дава !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eвааа момци.....от всичко по много имало следобеда
- смех, сълзи, агресия
.......батьо, иде края на свето и момците са изтрещели,...явно на щангиста му действат магнитните полета се обръщат и щангите му тежат повече от обикновено(та за тва сигурно е изнервен
)
к'во им се връзваш на простотиите...така и така си ги метнал половината в игнора
![]()
фицката (20-12-2012)
victoryfen, аауууууу Бабо Мецо, много кофти това, не си ли прибра поне мънинко за медец зимъска![]()
Ми щото днеска имаше Фили Фед и викам да изкарам някоя стотачка, а то квото беше беше и не беше силно и сега се разнообразявам.....Наско зелето е станалооооEвааа момци.....от всичко по много имало следобеда
- смех, сълзи, агресия
.......батьо, иде края на свето и момците са изтрещели,...явно на щангиста му действат магнитните полета се обръщат и щангите му тежат повече от обикновено(та за тва сигурно е изнервен
)
к'во им се връзваш на простотиите...така и така си ги метнал половината в игнора
Събота-неделя ще има КАПАМА![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА