Аз днес съм доволен. Сутринта влязох на 1.3225 и съм доволен. Дано всеки ден да е така.
Аз днес съм доволен. Сутринта влязох на 1.3225 и съм доволен. Дано всеки ден да е така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все още не съм и местя плътно стопа. Вече е на 1.3250 +35 и наистина няма да пипам, че се и понапрегнах днес.... Но съм доволен
Сега ще си сипя компотчето, а късата докъдето стигне, берекет
----------
Много ме изкефи, като ти видях входа сутринта! Все така да ги нацелваш![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
7-8![]()
Не харесвам скромността. Тоя снежния и той ме плюе, а![]()
Момци като не можете да търпите конкуренция, въобще кво правите на тоя пазар ? Винаги ще има някой по-добър от вас, който ще знае повече и ще може повече от вас. Свиквайте с това, както и, че много пъти ще сте все в грешка !!!
Вие се обиждате повече от разглезени момичета бреЕ гати мъжете дето сте
----------
Да има нещо тамНо определено не е и наясно де.
Ще има, но те ще са подготовка за Новата Година
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg,
щом казваш е така
с Фицката ги разбирате нещата
няма какво да коментирам![]()
Бухнах се дълъг от 3230 - причина: 61.8 корекция под формата на петица на днешното рали /а то се развива на тройки с големи екстеншъни и смятам, че има най-малкото още един "лег" нагоре/
Oleg (20-12-2012)
7-8![]()
Не харесвам скромността. Тоя снежния и той ме плюе, а![]()
Момци като не можете да търпите конкуренция, въобще кво правите на тоя пазар ? Винаги ще има някой по-добър от вас, който ще знае повече и ще може повече от вас. Свиквайте с това, както и, че много пъти ще сте все е грешка !!!
Вие се обиждате повече от разглезени момичета бреЕ гати мъжете дето сте
каква конкуренция к'ви 5 лева е .... тока ли те пере ....
тоова лице не спира с бисерите ...![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
щом казваш е така, да споря нямам желание
има в нета всичко който иска търси и чете какво е ликвидност на пазара (нисколиквиден и високоликвиден)
мен ме остави, гледай си късите за 1.26000 ли чакаше при бичи тренд![]()
фицката (20-12-2012)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН