Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DIDO (20-12-2012)
trymetryme (20-12-2012)
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Влезнал по дневна графика ..... какъв е основният трендМмм, айде сега, тва пък от къде го измисли.Прекалено буквално си приел някой от предните ми постове. Аз по какво търгувам? По звездите?
Фактът е, че ако махнем излишната, индивидуална за всеки от нас информация или съображения, довели до сделката, нещата остават простички - имаме тренд, влязъл си контра със стоп сметката.
оставям ти да решиш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
freelancer,
какви вълни търсиш на такъв нисколиквиден пазар
виж че се движи хаотично, ако търсиш вълни трудно сигурно ще ги откриеш
техниката и вълните ги остави до януари![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
forex-tr, батка ти днеска уцели ли нещо
че аз одеве дадох няколко пипа на пазара но с малко обем![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
сутринта тествах, но не сработи , до 2 януари мисля да не влизам повече
нещо ако ми хареса някоя сутрин като формация по тренда може с малък обем, но малко вероятно да се появи при такъв плитък пазар
Би ли обяснил какво е "нисколиквиден пазар" ?
.................................................. .................................................. ....
Прочетох и следващия ти пост..... Кажи и "плитък пазар" какво е
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
фицката (20-12-2012)