Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
aboleon, стабилно нагоре не ги умувайиначе според мен цената задържи ли се над сегашното ниво
спокойно ще си чакам 1.35
но да видим да ли оптимизмът е достатъчентези дни ще разберем
![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преди доста време прочетох една мисъл на Балан, която ми хареса " Анализът, получен според принципите на EW, винаги предполага прогноза или предсказание, но не позволявайте това, което предполагате да се превърне в явно... На форекс пазара няма никакви гаранции, има само вероятности"
plovcity, какво стана с състезаниетоучиш ли ги
![]()
![]()
Набутах се с едни къси паунд/йени е сега съм доста назад.
----------
Еврото е кръстено на наш'то Кате, та си е чисто в ж.р.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
то в кой бизнес има гаранции .... но нали знаеш смелия успява ,а тоя дето много мисли накрая е последен ... всичко е игра ,а в нея всеки иска да е първиПреди доста време прочетох една мисъл на Балан, която ми хареса " Анализът, получен според принципите на EW, винаги предполага прогноза или предсказание, но не позволявайте това, което предполагате да се превърне в явно... На форекс пазара няма никакви гаранции, има само вероятности"
всеки който е минал линията, вече не го прави за пари а за играта![]()
![]()
Pavel (16-12-2012)