Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DIDO (15-12-2012)
И за това си има стратегия - пускаш първо малък обем за проба, тръгне ли на печалба, добавяш още. Тръгне ли на загуба - или затваряш навреме, докато е малка загубата или се заинатяваш и я оставяш да си щъка, докато не излезе на печалба. За да не ти коства акаунта, той трябва да е с приличен баланс и сделката с малък обем.
Изчислила съм, че дори 1000 лв. (за по-сигурно може и 2000 лв.) да имаш в акаунта и пуснеш минимален обем 0,01 лот (1000 EUR/USD) няма как да ти се занули акаунта. Най-много да почакаш няколко месеца, докато сделката излезе на печалба. Направо може да й сложиш само лимит и да проверяваш от време на време резултата.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може и така да е , но ефекта то това какъв ще е?Изчислила съм, че дори 1000 лв. (за по-сигурно може и 2000 лв.) да имаш в акаунта и пуснеш минимален обем 0,01 лот (1000 EUR/USD) няма как да ти се занули акаунта. Най-много да почакаш няколко месеца, докато сделката излезе на печалба. Направо може да й сложиш само лимит и да проверяваш от време на време резултата.
не е ли по - добре парите да стоят в банка ? няма риск - има лихва
Пак казвам, ако сметката е заредена добре и сделката е с малък обем и тук няма риск, а печалбата може да е много по-голяма отколкото в банката.
Съотношението, изключващо фалита на акаунта е 1000 лв.:0,01 лот. Ако вкараш няколко по 1000, значи може да си позволиш няколко по 0,01 лота и печалбата да е по-голяма. Може да ти удари лимита след няколко часа/дни/месеци, но няма да ти занули акаунта.
Говоря теоретично, макар че някой ден може да го приложа и на практика евентуално с отделно открит за целта акаунт. Печалбата може да е много по-малка, отколкото при ежедневната търговия, но е сигурна според моите изчисления и не се налага да седиш постоянно и да следиш развоя на курса. Особено успешно може да се приложи в условията на рейндж, независмимо кратко/средно/дългосрочен.
Последна редакция от Eli2356 : 15-12-2012 на 22:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Имам такава сметка и си праваПак казвам, ако сметката е заредена добре и сделката е с малък обем и тук няма риск, а печалбата може да е много по-голяма отколкото в банката.
Съотношението, изключващо фалита на акаунта е 1000 лв.:0,01 лот. Ако вкараш няколко по 1000, значи може да си позволиш няколко по 0,01 лота и печалбата да е по-голяма. Може да ти удари лимита след няколко часа/дни/месеци, но няма да ти занули акаунта.
Говоря теоретично, макар че някой ден може да го приложа и на практика евентуално с отделно открит за целта акаунт. Печалбата може да е много по-малка, отколкото ежедневната търговия, но е сигурна според моите изчисления и не се налага да седиш постоянно и да следиш.
дето се базиках за 1,3 даже има шотове назад и е такава 0,01 и кото даде
викам и ТОТО сметка![]()
усложни нещата , не говорихме за товаПак казвам, ако сметката е заредена добре и сделката е с малък обем и тук няма риск, а печалбата може да е много по-голяма отколкото в банката.
Говоря теоретично, макар че някой ден може да го приложа и на практика евентуално с отделно открит за целта акаунт. Печалбата може да е много по-малка, отколкото ежедневната търговия, но е сигурна според моите изчисления и не се налага да седиш постоянно и да следиш.
както и да е , ще излезе че спорим за глупости
Не ги е усложнила, напротив сведе ги до макс елементарно нивоАко аз съм на Ели, този пост ще го изтрия от форума
И ако Ели ме попита : " Защо ? ", ще и отговоря на въпроса с въпрос :
Ако сме отворили дълга позиция на 1.58, след изминалите 5 години, колко още ще трябва да чакаме тази позиция да си влезне в парите![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
fxg (15-12-2012)
Е, все пак трябва да има някаква преценка къде се намира, накъде има най-голяма вероятност да тръгне. Преценката се прави на седмична и месечна графика и енетуално на дневна. Ако не е ясно положението, може да се изчака да се проясни - да се заформи някакъв тренд. Ето сега например съм сигурна, че е за нагоре.Не ги е усложнила, напротив сведе ги до макс елементарно нивоАко аз съм на Ели, този пост ще го изтрия от форума
И ако Ели ме попита : " Защо ? ", ще и отговоря на въпроса с въпрос :
Ако сме отворили дълга позиция на 1.58, след изминалите 5 години, колко още ще трябва да чакаме тази позиция да си влезне в парите
Зависи и от лимита - колкото е по-близък, толкова вероятността да го стигне и то по-скоро е по-голяма.
Теоретично е така. Приемат се всякакви критики и оборвания. Но аз все повече се съблазнявам да го изпробвам на практика както е направил Дидо.
А бе очертават ли се някакви важни новини за евро/долара идната седмица?