Питане извън темата-
Имам технически въпрос : как да инсталирам платформата на INSTAFOREX , като съм с LINUX , а не с WINDOWS?
Питане извън темата-
Имам технически въпрос : как да инсталирам платформата на INSTAFOREX , като съм с LINUX , а не с WINDOWS?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
м да на мен ми е познато това .... един член от моето семейство редовно се регва на най различни места с моето име и телефон
и преди седмица като ми звъняха от Австралия бях .... доста учуден за секунда![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Е това ми харесва жалко , че няма бутонче за LIKE . Трябва админите да се замислят
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Snejko (16-12-2012)
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
С емулатор за програми на windows под линукс - wine се казва емулатора ... Пиши в youtube "install metatrаder4 under linux ubuntu" или в сайта на ubuntu май беше... има клип стъпка по стъпка как точно става... един пич го беше обяснил като за "жиуотни"![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Ще го играете ли вечерно, след полунощ или ще почвате, когато е светло?
Ели, няма да цитирам, че се получават чаршафи.
Хиляди са причините, ерозиращи всеки един "сигурен" актив във всеки един произволен момент и в течение на времето. Инфлацията е най- прозаичния пример. Основната причина доларът да е "валута убежище" (би трябвало да се разбере от последващото защо е неточен тоя израз) е поради самия характер на пазара. Всичко е оценено в долари!При кризисна ситуация ти продаваш нещо си (риск) и... купуваш долари, защото даденият актив е оценен в $$$. Nice, a?!
Кино, даже закъсня петъчното движение; почти се бях отказал да го чакам. Но така на свършен факт и баба знае.![]()
![]()
Принципно интервенциите нямат траен ефект. Още повече вербалните. Според мен се опитаха да изненадат пазара и да тушират ефекта от ФЕД-а и отчасти успяха. Сравнено с доста от останалите валути, австралиецът изостана.
Не мисля, че с изборите в Япония се променя нещо съществено. Предизборната реторика ще бъде заменена със следизбора, тя с реторика, която ще е последвана от изтъркана такава.Единственото, което могат да направят със спечеленото пълно мнозинство, е да променят някак целият модел, че да отлепят от нулата. Нещо, което рядко минава без социални сътресения, но пък точно те вече саго правили с успех веднж след ВСВ. Абе няма да е за сефте във власта, помня каква монетарна политика "проповядваше" преди време (яко интервенции) и по- скоро ще се опитват отново безуспешно да манипулират именно с нея, отколкото да търсят дълбоки социални промени в застаряващото си общество.
Относно еврото в хипотезата, която предположих, ключовият момент не е, че то е по- силно или по- привлекателно от долара, а по- скоро обратното. Все едно имаш две лайна, но едното мирише повече за момента... Кое ще предпочетеш? И... не, няма нещо по- втвърдено. Както отбеляза и ти и Ели, кое ли е "сигурно" в днешно време?![]()