Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАБО МЕЦО, днес аз имах еднопосочна и категорична прогноза. НА СЕВЕР.
Ако не възразяваш,трябва и на мен да напишете една точка. Не ме забравяйте в калабалъка, и аз си търся минутката заслужена слава.
Хайде, хубава вечер, че следващата седмица, преди да атакуваме 1.3172, пак ще се озорим в рейндж.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нидей почва са кикерчи, щот ще взимам предпазни меркиБАБО МЕЦО, днес аз имах еднопосочна и категорична прогноза. НА СЕВЕР.
Ако не възразяваш,трябва и на мен да напишете една точка. Не ме забравяйте в калабалъка, и аз си търся минутката заслужена слава.
Хайде, хубава вечер, че следващата седмица, преди да атакуваме 1.3172, пак ще се озорим в рейндж.![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kmv (14-12-2012)
babaMETZA (14-12-2012)
БАБО МЕЦО, ама РЕДА не требе ли да води с 58:8 ?
Нали имаме нов връхт.
babaMETZA (14-12-2012)
Някой друга съпротива :
1.3138
1.3125
1.3099/3105
и някой друга подкрепа :
1.3040/47
1.3012
1.2978
Обобщено процедирането предвижда :
След 10 : 00 през 30мин., новините от Европа ще дават посоката на курсОТ чак до обяд...
Тест на зоната около 1.3090- 1.3105 е възможна за залъгване и/или при преодоляването й трайно, се целим в нов връх на дневна... Обратното при активиране на двойния връх на 5 мин. под 1.3047 първа цел ще е неговия таргет - около 1.2995 и може би още по надоле...
Успех на всички ! И да ме похвалите пред ШЕФА като се върне
Предупреждавам : НЕ МИ СА ВЪРЗВАЙТЕ НА АНАЛИЗИТЕ, ЗАЩОТО СЪМ АМАТЬОР !!!
Поздравченце : http://www.youtube.com/watch?v=jzy2d...ZZrRmq&index=1
Чакам още колеги да се включат...! АЛФОНСО примерно !!!
П.С> Приемам благодарности /бутона долу в ляво под аватара/Такааа, добре че е Oleg да ме подсети и като ОТНОВО си препрочетох процедирането с оглед изменената пазарна обстановка, РЕШИХ следното :
Определено днес "групата на РЕДА" , категорично разгроми пазарЯ !!! и съответно заслужено отбелязва точка в актива на РЕДА
Променен РЕЗУЛТАТ в последната минута дет са вика :
РЕДА - ПАЗАРЯ 58 : 8![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
noreason (14-12-2012)
като един фундаменталист същински смятам да обобщя че в следствие на кофти данните от щатско и изявлението на чичко Бен че ще помпи хамериканския балон до де не гръмне. ... риск апетита си каза думата. ... искам да си призная че изкярих двайсе пипа в предикиндията и за най-голяма моя изумица изкарах още 15 в следствие на удължавка след преминаването на 31 .... това прави таз седмица все пак не тъй лоша. .... идея обаче никаква си нямам какво ще става другата седмица. .... от цялата работа алфин за мен си остана най-големият отличник и се надявам да е изкярил подобаващо. .....
alf (15-12-2012)
И щооо?Ми трябва да ме потупаш по рамото, все пак, не да взимаш предпазни мерки. Трябва да си справедлив и великодушен ШЕФ!
Е я!Ама виж, и аз съм можела да процедирам.
И даже на един дъх , без рейндж го взехме 1.3170.
Брей да му се невидяло, честно, много дълго все изпитвах по мъничко съмнеnие в правотата си, пък и тук някои съфорумци бая се постараха да ми насаждат и поддържат съмненията. Особени заслуги има една дама.За което съм и много благодарна. Щот така си си калявах психиката - да вярвам в себе си и в моя си анализ на пазара.
И сега, ако позволиш да се КИКЕРЧА в петък вечер: Покачването тепърва започва. Корекция - и ще гоним легендарното. 1.33333И ще го стигнем БАБО МЕЦО, вече е извън съмнение.
Хубав уикенд от мен!![]()
Последна редакция от ivaceda : 14-12-2012 на 20:24
Това 1.33333 ще го видим ли до 21.12.2012 в 12:12:12hИ щооо?Ми трябва да ме потупаш по рамото, все пак, не да взимаш предпазни мерки. Трябва да си справедлив и великодушен ШЕФ!
Е я!Ама виж, и аз съм можела да процедирам.
И даже на един дъх , без рейндж го взехме 1.3170.
Брей да му се невидяло, честно, много дълго все изпитвах по мъничко съмнеnие в правотата си, пък и тук някои съфорумци бая се постараха да ми насаждат и поддържат съмненията. Особени заслуги има една дама.За което съм и много благодарна. Щот така си си калявах психиката - да вярвам в себе си и в моя си анализ на пазара.
И сега, ако позволиш да се КИКЕРЧА в петък вечер: Покачването тепърва започва. Корекция - и ще гоним легендарното. 1.33333И ще го стигнем БАБО МЕЦО, вече е извън съмнение.
Хубав уикенд от мен!
или ще чакаме за другия свят...........
noreason (14-12-2012)
victoryfen, браво , много добро попадение , както казваш само точки в актива за Реда![]()