мерси Новак ,за стопа не съм много убеден къде трябва да е ,затова казвам 'засега' ,като видя как ше пробием нагоре 1.30 евентуално ше реша в движение дали да ги махна още тогава или да ги оставя ...ако се влачи бавно нагоре може и до 1.3080 да ги местя ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
много коментирате без реално да има пазар последните дни
чакайте да се появи пазар на някъде пък тогава лесно се преценява
на фона на този пазар днес и вчера, прогнозите са безмислени![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
forex-tr, Е да чакаме да почне да прави по 100-200 пипа дневно ли че да го мислим, или ако пробие 1.3020 и стопа ще ми е такъв, че с него или без него все тая.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това са важни нива според мен ,защото ако сега се провали мечия сценарий нагоре целите ше са високо ,така че или оттук сме надолу или към 1.35 ...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Там е работата Novak че ако го гледаш на H1 или H4 , мое ти напрай една сянка до 1.3042 примерно и реално после да затвори свеща на 1.3010 примерно.../пресен пример петък H4/тогава какво правим...имаме ли отпадане на низходящия сценарий и минаваме на бичи, или още повече се потвърждава мечия сценарии, ама ние сме с избити зъбки и без позиция, само наблюдатели![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
victoryfen, прав си, но в тоя рейндж на часовите хич не ми се слагат дебели стопове.
Просто изказах мнение, тези позиции ги изграждам по друг начин, ако да речем чакам някакво дългосрочно движение.