Те такива високопарни изказвания много съм ги чувал - нямало как... стой та гледай. Ти за беър скуйз не си ли чувал?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на 9622 страница поне трима души сутринта чакаха иизявлението на Марио ДрагиЕЦБ очаква свиването на икономиката да продължи Икономиката на еврозоната вероятно ще продължи да се свива и през следващата година, прогнозира Европейската централна банка в четвъртък, след като взе решение да остави основния си лихвен процент на рекордно ниското ниво от 0.75%. От изявленията на президента на банката Марио Драги стана ясно, че ръководството й е обсъждало възможността за допълнително понижаване на лихвите. Ревизираните прогнози на банката за икономиката през 2013 г. варират от 0.9% свиване до 0.3% ръст, като вероятността за продължаване на свиването надделява. През септември анализаторите на ЕЦБ имаха далеч по-позитивни прогнози за следващата година, вариращи от 0.4% свиване до 1.4% ръст. (Капитал Daily)
Аз вчера го гледах Марио Драги, когато му почна презконфер
енцията тогава тръгна надоло еврото... а днеска за какво ще говори
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а защо сутринта ми обясняваха хора тука че чакали неговото изявление... ???
From ecb.int
Ladies and Gentlemen, It is a great pleasure to be here in Budapest and to participate in the annual Anchor conference. I understand that this will be the last Anchor conference for Anders Simor in his position as Governor of the Magyar Nemzeti Bank. So this is an excellent opportunity for me to pay him a sincere tribute for his work here and as a valued member of the General Council of the European Central Bank (ECB). In my remarks today, I would like to focus on the process of economic convergence in Europe. As the experiences of recent years have made clear, this process does not end with a ... 3 hr ago.....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
много кофти ,това 1.2970 все по далеч остава и няма сили за корекция ...остава в понеделник и с един гап 50 пипса да отвори ...![]()
Е хайде дееее - бахти и данните, дето никой не очакваше такива - тряаа вече да катерим поне до 29800
неща да се хваля но три къси затворих предоволно
благодаря ви американетата направихте ми профита за седмицата
пейролите са най-сладкото нещо, по-рано как може да не съм ги търгувал![]()
и аз зарязвам за тази седмица ,много ме е яд , още 100 пипса изтървах щото излязох от късите ...
лека !
Mоми и момци биците отидоха в киречаПри корекция смело отваряйте къси за @26 ( другата седмица )
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
тази ниска-безработица как ли ще я тълкуват
по-късно ако има пак вход може да се пробвам![]()