Че и се засрами после
-------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА, Шефе, при всичкото ми дълбоко уважение към теб, ще си позволя да отбележа, че е едва при падане под 2850 може да се приеме, че ще запътим към 1,21212 или някъде около 26-25 поне. Дотогава има вероятност още веднъж да се върнем нагоре, за да атакуваме 3171.
Пък и шансът да падне чак дотам (21212) засега е нищожен, позволявам си да отбележа. Това на един доста по-късен етап, евентуално.
Те такива ми ти работи..
на какво възоснование виждате шанс да се върне нагоре ...... след подобен сопол и последвал натиск ...... що според вас ще иска да се върне на горе ..... аз не да се заяждам де .... само питам .....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-12-2012)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
е кво ше каже Драги ? : " аз вчера като ви казах че сме обсъждали намаляне на лихвата ...... ма майтапех се бе " ...... след таков импулс коледно рали немой има ..... тоз добел топ на дневна след таков импулс да тръгнат да го връщат и да ми правят ФБ ..... незнам ко треба се случи ..... наистина не ми иде на ум![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абе де да го знам тоз пустиняк...ама баба МЕЦА е забелязала, че при дъна и върхове на дневна в може би 60-80% от случайте дава втори шанс да се включиш от не толкова лоши места...Намаляме обема 2 пъти и с 2 пъти по голям стоп....Само че е голяма лудница и се иска гъзо...е кво ше каже Драги ? : " аз вчера като ви казах че сме обсъждали намаляне на лихвата ...... ма майтапех се бе " ...... след таков импулс коледно рали немой има ..... тоз добел топ на дневна след таков импулс да тръгнат да го връщат и да ми правят ФБ ..... незнам ко треба се случи ..... наистина не ми иде на ум![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
Дайте идеи по малките графики къде да се намушкаме в късото- тия инвеститорските графики не са за скромното ми акаунтче.
Някой ден сигурно и Дизеловото 1.45 ще видим ама дотогава
Дизела да не избяга, че на що басове се беше хванал за 1.45 до края на годината.
на пиена глава тургам каската и се изправям срещу трена....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....