Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Мен ме съмнява това да е нафтата. Стила е много близък, ама форекс-тръто пише запетайки, а нафтата не познаваше такива препинателни знаци.![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ГРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР![]()
![]()
Аре падай уе !!!
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ще му се да връща още нагоре, но освен Фибото на Дизела му пречи и върха от 03,12, който е точно на тези нива
pablo (05-12-2012)
5 лоши и 1 или 2 добри за USD - това добри данни ли са за теб? Друг е въпросът как ще реагира пазарът.
Пп: На мен ми харесва спокойствието във форума - по-добре по-малко, но по-смислени неща да се казват.
Последна редакция от Eli2356 : 05-12-2012 на 17:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добре, че се разкара Нафтата, глей къв читав момък дойде на негово място. Търгува си, спокойно, кротко, грамотно. Интелигентна работа.
Ай го суркаме де, що вазелин му намазах...ко се мота още.![]()
След 5 мин ще са изсипе..Имаме 2 яки червени свещи на H4 ... ще има още една може би не толкова яка...но ще имаме![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА