мися ,че доиде времето за биците
..............................................да ваитее алигаториииии и биковееееее![]()
----------
аз купих ....вече съм на -1 пипс
даваитееееееее бицииииииии
...........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Около 1.3060 трябва да е корава подкрепата. Но какво се чудя. Как затвори Лондон и хамъриканците пуснат печатницата и го сритат на горе!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти смяна на тренд ли виждаш? WMA4000 на Н4 е силна съпротива за нагоре. Дано след малко му видим волатилността на този спокоен пазар.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Разлюля се лодката, дръжте сееееееее...............
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
да. мръдна с цели 4 пипса......истинско рали е това, а аз изпуснах ..............................
като махна спреда щях да хвана 1 пип. пфу
Бици айде давайте
.................................................. ............................
Явно БИС са тръгнали да затварят сутрешните къси,
Да минат опциите в 17.00 и си продължаваме![]()
Хаъде да дърпа нагоре,че вече съм дълъг
.............................................
Аз продадох един двоен връх на 5 мин и пак там един флаг за 1.30466пък да видим
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
данните от щатите този път са добри и пробивът трябва да си продължи ...не го очаква нищо добро еврото следващите дни според мен ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...