Гледам ги и още как, тези индикатори. И тъйкмо затова в петък сутрин писах, че имаме дивергенция на 4 часа, при това на три върха, което всички знаем какво означава. НЕ ми се вярва да е от 2970. Предполагам пропадане поне до 2950-40. И после рязко нагоре.
Относно индикаторите - те са посочили ще че има пропадане и със сигурност ще го има. Но движението нагоре просто не е завършило. А индикаторите 'наЙш ли колко бързо се обръщат. И друг път се е случвало - мислиш си, че е дивергенция, пък се окаже, че просто имало още път нагоре (респ. надолу). Тая попара съм я яла вече, та на никой индикатор нямам вяра на 100 %. Няма да успееш да мигнеш и може да се окаже, че сме пробили над 3030.
Преди време тук една дама, която е в състояние сама да си анализира пазара, беше заявила с насмешка, че вълновиците се готвят да летят в небесата. Таман бяхме стигнали 2670 и тя си удължила до 24 късото... Е, то се видя какво стана.
Виж, в интерес на истината, няма невъзможни неща. Но по-вероятното движение е на север. Не е завършило покачването. Така мисля аз, а пък скоро ще разберем кой е прав и кой греши.
Айде, успех!![]()