Вече всичко е на печалба на печалба плюс един пип, лошото е че не задържа под 1.2980.
Вече всичко е на печалба на печалба плюс един пип, лошото е че не задържа под 1.2980.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Още няма 4 4асова свещ , затворила над 1.29915 - 1.29938Пък каква е убава сегашната за мечките
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, голям кеф ми правиш как ги ковеш от върха![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
На мен още мъъъъъънинко ми трябва да мръдна стопчето на късата на плюс.
Давай, гризлиииииии![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
да формира нещо на минутката и една къса ще пусна и аз да тестваме мечките
даже пуснах от 80 стоп на 90 с малко обемче да видим
айде бре мечета натискайте![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (29-11-2012)