Знам, че обичаш.
Ти всичко обичаш,,,,,,,нъл си ПРАСИ !!!)
Най-обичаш ЖЪЛАДЕ. Таз година тука заради
сушата не станаха, но дано по испанско има
да се нагуцаш яко преди КОЛЕДА !!!
П>П>оохххххх
набухах една ПОПАРКА сега, че като
споменахме сабахлен ми се дояде !!!![]()
Последна редакция от REDA : 29-11-2012 на 16:01
Аз попара не обичам. По предпочитам таково като от жената на Фицката от хамериканско - по-шаренко да е ...И разни риби. Понеже съдържат фосфор - особено важен за добрата мозъчна дейност.
Например (за Никулден и не само) това става превъзходно:
Пълнен шаран с орехи
1 шаран (около 1,5 - 2 кг),
1 кафени чашки олио или още по-добре масло 125 г.
1 връзка магданоз
1 чаена чаша орехови ядки
2 -3 глави кромид лук
сол и черен пипер на вкус - обикновено 10 зърна
Шаранът се изчиства от люспите, перките и хрилете. Измива се обилно с вода отвътре и отвън. Посолява се и се наръсва с черен пипер.
Лукът, нарязан ситно, се задушава с малко олио/масло и малко вода. Прибавят се накълцаните на дребно орехови ядки, ситно нарязаният магданоз. Посолява се и се наръсва с черен пипер. Разбърква се и се залива с 2 кафени чашки гореща вода. Вари се 2-3 минути или докато водата поизври. С тази смес се пълни шаранът. Зашива се. Поставя се в тавичка. Залива се с малко гореща вода - 1 чаена чаша и се пече първоначално на силна фурна, с след това до готовност на 200 градуса.
Сервира се в поднос, украсен с резенчета лимон и кисели краставички. Със гарнитура от задушени зеленчуци – броколи, моркови, грах, царевица и картофено пюре. Ако има ориз, може и без задушените зеленчуци.
Може да се добави: ориз в и около шарана на око и най-вече гъби - 200 г. на дребно в плънката. Също така може и домати 300 г. на кръгчета или на дребно върху шарана и ориза около него (ако има такъв) и/или вътре в плънката на дребно.
Аз понеже прилагам собствено творчество в готвенето, например ако има ориз бих сложила и моркови - важно е да има повече растения, за да е по-полезно.
Последна редакция от Eli2356 : 29-11-2012 на 23:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Те това ще го постна дето го даде ПРАСЕТО !!!
ПРАСЬО кво месо е тва бря????
Телешко има ли на тез ШИШЛИЦИ забодено????
Не се и похвали като седнеш колко
кила мръве гуцаш наеднъж???
За Ганя е най-важно да не се мине и да не настине !!!
Другото е да има безплатен келепир.
Преди 4-5 месеца един ми се похвали как в Прага
влезнал в няква бирария и имало примоция
ко испие 20-30 бири за 2-3 часа не плащаш.
Познай дали е платил !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (30-11-2012)
Телешко, свинско, агнешко.... сякво имаДесетина различни ти мъкнат
Ама трудно да изядеш за 20 евро, щот тва са 3-4 кила месо
До 2 мога да ги докарам, ама жената и детето заедно ше издат има-няма 1/2
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Аммм няма да ходиш с малки СВИНЕТА !!!!
Само с големи ПРАСИТА ще ходиш !!!
Тва ко идем с тебе може и да ги набутаме
на МЕСО, ма на мен много ще ми вземат за бирите.
Ти май не пиеш Ъ???
Колко една бира в таз кръчма.
Ся да не кажеш 7 или 9 еврака???((
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
4-5 евро бреколата е 3
-----------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
ЕЕЕЕЕЕееее ,,,не можем ги надутаме, ако пием.
То 5 еврака ми се виждат много за бира.
То явно е скъпо място???
Значи доде ми идея как можем да ги набутаме.
Ще се вмъкнем с тебе ПРАЗЧО в кръчмето
с по един стрък ПРАЗЗ да преглъщаме МЕСОТО
и ще гуцаме от време на време чошмяна
вода в тоалетната !!!![]()
Moж и с тунинг джобове на панталонето да влезнемЕЕЕЕЕЕееее ,,,не можем ги надутаме, ако пием.
То явно е скъпо място???
вода в тоалетната !!!така ше напълним и ладилниците
![]()
REDA (06-06-2013)
ако вземете и мене....праз нема да ви требе....ЕЕЕЕЕЕееее ,,,не можем ги надутаме, ако пием.
То явно е скъпо място???
вода в тоалетната !!!...че и ако са само 3-4 кила и гладни мое да останем....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....