Да не са заловили emojambol......
.................................................. ..................................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Има много съвременни технологий с който може да се прави , ама с две мишкиДолу горе ми беше ясно за арбитража и винаги съм се питал на практика как би могло да стане... 2 компютъра с 2 мишки в лявата и дясната ръка и цъкаш едновременно, после докато му настроиш стопове и лимити /говорим за метатрейдър/ и ала бала...и си вътре с двата крака... Просто практически не мога да си го представя... Чувал съм за терминал на метатрейдъра...че каквото правиш на едната платформа става и на другата ама...
Абе небъдна работа според мен....и две котки
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (29-11-2012)
Taка е...... ама поне по доларче напрайхме към бонусаДолу горе ми беше ясно за арбитража и винаги съм се питал на практика как би могло да стане... 2 компютъра с 2 мишки в лявата и дясната ръка и цъкаш едновременно, после докато му настроиш стопове и лимити /говорим за метатрейдър/ и ала бала...и си вътре с двата крака... Просто практически не мога да си го представя... Чувал съм за терминал на метатрейдъра...че каквото правиш на едната платформа става и на другата ама...
Абе небъдна работа според мен....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Извинявай за закъснението, не бях пред пц. Да съм казвала, че днес точно ще бъдат достигнати?Успее ли да се задържи трайно над 1,30, това са нивата. Явно трябваше да бъда по-конкретна. Ако имах щастието да съм пред графиката днес, сигурно щях да конкретизирам в движение.
![]()
За днес се сбъдна второто ми предположение - това занадолу - 1,2965-75 като изключим шиша в 18,30 - това наистина беше днешната стабилна подкрепа - 1,2965. Точно там се опря първоначалното падане от върха, после пак там се върна бързо и вече трети час не може да пробие под нея, а се движи между нея и горната граница - 1,2975. Едва ли и ще пробие. Ако го направи както виждаш много трудно ще бъде.
Явно освен числата за нагоре, трябваше да запомниш и числата за надолу. Дала съм 2 варианта за деня както виждаш - дълъг и късТо не може и двата да се сбъднат - или ще е нагоре или надолу.
Може да ми бъде направена корекция само на предположенитето, че "ще се запъне малко на 1,30" - е, запъна се, ама много, не малко
Ето късият вариант:
Явно не се наобядвало добре - след това силите му стигнаха да се качи само до 1,3010 и се върна на подкрепатаКоето пак си е значително качване спрямо момента на поста ми - от 1,2980 на 1,3010.
----------
Щом Бенча е по лондонско време, значи е еднакъв с Делтата. Не знам лондонско или българско (Инста) време да гледам. Тепърва ще установявам кое е по-достоверно. Това има значение за големите графики - Н1, Н4, Д1, а именно те са най-важните за тренда![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-11-2012 на 22:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сега колкото и да яде еврото
това му беше , почва да заслабва![]()
То май ще заслабне и в двете посоки с тези DNT структури. Намаляват волатилността.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нищо повече от обръщаща формация
ако се върнеш в историята назад ще видиш, че често така е изглеждало