В Марсито,не правят ли сладолед???
.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако спамех за бонус щеше да е къде ходя на кафе, а не да споделям от опита си и ако не си забелязала пазара отдавна е отворил
и къде съм се засрамил .... може би когато казах да прочетете някоя книжка че май повечето от вас са запознати с forex от някои клип в youtube![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
почваш да ме кефиш-нямаш спирка,пишеш като шевна машина и заработваш по 50 долара на денако спамех за бонус щеше да е къде ходя на кафе, а не да споделям от опита си и ако не си забелязала пазара отдавна е отворил
и къде съм се засрамил .... може би когато казах да прочетете някоя книжка че май повечето от вас са запознати с forex от някои клип в youtube
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
когато работата ти е и хоби може да кажеш доста
не ти разбирам хумора не знам.... само ти се смееш май и поклонниците![]()
аз от петък съм тук то и тогава беше умряла работа .... кой къде ходи на кафе
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (25-11-2012), Emil Enchev (26-11-2012)
ако спамех за бонус щеше да е къде ходя на кафе, а не да споделям от опита си и ако не си забелязала пазара отдавна е отворил
и къде съм се засрамил .... може би когато казах да прочетете някоя книжка че май повечето от вас са запознати с forex от някои клип в youtube
Нееееее, бъркаш са, мен един овчар ме светна, докато си пасеше стадото нарамил лаптопа ми разправяше що за чудо е туй форекса.
Първо такова понятие "спамене за бонус" не съществува. Бонуси за спам не се дават и аз не очаквам такива. Щом е отворил пазарът, макар и не "отдавна", може леко и постепенно да се пренасочим повече към официалната тема на темата, най-вероятно утре по някое време. Трето, за засрамването ти и книжките не мога нищо да кажа, понеже не аз съм те карала да се засрамваш, а и нямам нищо против книгите по принцип, но смятам, че засега доста съм прочела и съм се насочила към придобиване на практически опит...ако спамех за бонус щеше да е къде ходя на кафе, а не да споделям от опита си и ако не си забелязала пазара отдавна е отворил
Последна редакция от Eli2356 : 25-11-2012 на 23:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ГАП няма да има,ае лека!!!
.................................................. .....![]()
май че говориш много но не казваш нищо - неми отговори но те разбирам не се напъвай
колкото до евро долара няколко пъти пуснах прогнозата си от петък насам а от вас не съм видял мнение което ме озадачава
пиша от 2-3 дни на кирилица така че съм извинен![]()