вземете си направете тема и си пишете там че един пост за евро долара нямате
и какво чакам ли![]()
![]()
война в Иран означава петролна криза каквато не сме виждали затова и американците натискат за мир в газа![]()
вземете си направете тема и си пишете там че един пост за евро долара нямате
и какво чакам ли![]()
![]()
война в Иран означава петролна криза каквато не сме виждали затова и американците натискат за мир в газа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аре още един "моралист"Кат са разписахте за то еур/усд, па кат го изтъргувахте .... мани
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Снежанко,май не те е била скоро градушка.................................. .................................................. .........................
----------
Ти да не си като Иванчо в тоя виц
Учителката казала:
- Аз пях, ти пееше, той пееше ... Хайде, Иванчо, ако Марийка пееше, ти какво щеше да кажеш?
- Стига пя! - отговорил Иванчо.
Имаме по-малко постове за еврото, но смислени и съдържателни, а твойте са много, но като акита, както се изрази вчера един колега. Очевадно е, че целта ти е да трупаш бонуси, но условието за това е постовете не само да са по темата, но и да са съдържателни! Даже от този ти пост пак си правя същия извод. Попитах как според теб ще се отрази въвличането на Иран във войната - ще скочи ли, ще падне ли еврото, а ти ми отговаряш, че щяло да насъпи петролна криза - Аз пък как не се сетих?![]()
Тука вече не знам за какво говориш???
Тя е била поредната жертва на обичайната за бай Ганьо привързност към семейството, но не това, което той е създал, а това, в което него са го създали. Само че вместо да й избоде очите и е изписал веждите - сега в Лондон в една цивилизована страна й е много по-добре, макар и на първо време сама. Браво на нея!Наскоро една позната ми се оплаква,как съпругът й докато с и отвори очите и хуквал да ходи да види майка си.После при сестра си,щото мъжа й бил заминал на гурбет й я оставил с две деца.Па тя милата не стига,че е ти баща ти майка,ами и се съдира от работа.И тоя неблагодарник все след майка си и сестра си
Последна редакция от Eli2356 : 25-11-2012 на 23:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За каква моя позната ми говоришИмаме по-малко постове за еврото, но смислени и съдържателни, а твойте са много, но като акита, както се изрази вчера един колега. Очевадно е, че целта ти е да трупаш бонуси, но условието за това е постовете не само да са по темата, но и да са съдържателни! Даже от този ти пост пак си правя този извод. Попитах как според теб ще се отрази въвличането на Иран във войната - ще скочи ли, ще падне ли, а ти ми отговаряш, че щяло да насъпи петролна криза - Аз пък не знаех!![]()
Тука вече не знам за какво говориш??? Но твойта позната е била поредната жертва на обичайната за бай Ганьо привързност към семейството, но не това, което той е създал, а това, в което него са го създали:
Само че вместо да й избоде очите и е изписал веждите - сега в Лондон в една цивилизована страна й е много по-добре, макар и на първо време сама. Браво на нея!
.................................................. ...................
Снежанко,май не те е била скоро градушка.................................. .................................................. .........................
----------
Ти да не си като Иванчо в тоя виц
Учителката казала:
- Аз пях, ти пееше, той пееше ... Хайде, Иванчо, ако Марийка пееше, ти какво щеше да кажеш?
- Стига пя! - отговорил Иванчо.------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
долара винаги е бил обвързан с петролът така че то е ясно ... ако имаш най-малкото познание
колкото до постовете ми почти всички са по темата а не дали ще ходя на кафе![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не е ли обратното,Първоначално написано от Snejko;230896[B
]долара винаги е бил обвързан с петролът така че то е ясно[/B] ... ако имаш най-малкото познание
колкото до постовете ми почти всички са по темата а не дали ще ходя на кафе![]()
000000000000000000000000000