някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (25-11-2012)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
И на мен ще ми е интересно да разбера какво се е случило с сметката и дали още е съществуващ този депозит.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
На това тези първи сметки, им казват "платено демо".Ползата им е, че работиш с реални пари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (25-11-2012)
Аз също не правя изключение с първата си сметка...................................... ......![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Айде сега малко по темата:
Аз лично издържах на демо мисля, че беше 1 месец. И понеже резултатите ми бяха повече от окуражаващи реших, че няма смисъл повече да си губя времето на демо и се бухнах без сянка от съмнение в реалната търговия на 24.10.2011 г. Разликата беше, че на демото сметката ми беше заредена с 10 000 мисля, а реалната първоначално реших да я заредя само с 300 лв. Не че не можех със 10 000 де, ама нали казват да се зарежда с толкова колкото си готов да загубиш... И тъкмо това беше неприятното - с по-малък депозит и печалбите и загубите са по-малки, определено се чувствах малко като с вързани ръце.
Все пак мисля, че ако ще се минава на реална сметка, трябва да се почва с по-малък депозит, защото обикновено първият депозит е учебен инвентар, независимо от прекаработо време на демо.
Мисля, че всеки за себе си трябва да решава колко време да престои на демо. По-важно е за колко време ще си изработи що-годе печеливши правила, които да следва, а това е пряко свързано с интелигентността и ученолюбието на дадения човек.
И 5 години да стои на демо, не е ли схватлив човека и не полага ли усилия да научи разни сигнали и похвати, няма да е готов за реална сметка.
За емоциите мисля, че не е толкова важно има ли ги или не - важно е да има стратегия, железни както казват правила, които да се следват и наистина да се следват, независимо с или без емоции. А тези правила не се усвояват за 1 ден.
По-важно е търпението, а не емоциите - то трябва да се упражнява на демо. По-точно е да се каже, че вредно е нетърпението, а не емоциите. И това се отнася, ако следиш развитието на курса в реално време. Ако поставиш лимит и/или стоп и станеш от компютъра пак има 2 възможности, които ще се случат (+ или -), но тогава няма да имаш проблем с търпението - просто трябва да провериш сметката след известно време.------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Моето първо демо беше месец и след това се задържах само 20 дена на реалната.
реална търговия започнах с 400 лева и за 1 седмица пазара ми ги......![]()