Тук не си права - ФЕД печата долари и отпуска долари, ЕЦБ залива пазара с долари и купува евро - оттам еврото скача. Уловката обаче е, че след определен срок доларите трябва да се връщат - ей затова еврото реинджи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти вярно съвсем изтрещя. Празни заплахи... в моите писания никога не е имало нищо двулично, нито нещо, което да ме компрометира.Аре,весел уйкенд на всинца Ви
и на самотните даже,може да им излезе късмета да ги ОНОДЯТ
всичко затворено
бай/сел стига толкоз за диз уеек
айде
утре в темата Искрено,лично и двулично Ви очаквам с водещ прокурор Фицката
надявам се да е безпристрастен
мисля да разтворя архивите
Пък ако почнеш да си съчиняваш, в което не се съмнявам, че си способна, внимавай, ще трябва да ти се наложи и да го доказваш... с оригиналите от кореспонденцията.
И си помисли пак до утре за собствените си писания. Дали на г-н Х ще му хареса твоето искрено и лично... че даже и двулично отношение към него...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Казаха ти го
та всички помощи ,които отпуска ЕС на страните си членки идват от ФЕД
всичко е задкулисна игра
ама моме,ще го проумееш нищо лично
Кльомбе, кльомбе!!!!! Обясни ми къде го прочете това, че ФЕД отпуска на ЕС кинти? Нещо не ми се връзва тая схема. Метни един линк, да видим за кво иде реч, че наистина ме ошашави с това си изявление.![]()
Не съм изтрещяла,утре ще пусна всички твои писания дето си ми ги писала на ЛС,да видиш кой е двуличник.Обещала съм.Пък нека другите да си направят изводТи вярно съвсем изтрещя. Празни заплахи... в моите писания никога не е имало нищо двулично, нито нещо, което да ме компрометира.
Пък ако почнеш да си съчиняваш, в което не се съмнявам, че си способна, внимавай, ще трябва да ти се наложи и да го доказваш... с оригиналите от кореспонденцията.
И си помисли пак до утре за собствените си писания. Дали на г-н Х ще му хареса твоето искрено и лично... че даже и двулично отношение към него...
Надявам се,че няма да ти е приятно да си изпразня пощата в публичното пространство,ако не възразяваш. Пък може и да продължиш в същия дух.Сори,но двуличието не е сред качествата ми.Търгувам двойки според обстоятелствата,а не да вляза и да стискам,както някои грешно го разбират
Моите уважения,утре си търси темата,това ще е за "Добро утро"
ФЕД ли отпуска парите на ЕЦБ? Не знаех, че и Европа черпи пари от САЩ ???
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
някой да не е решил да контри с къси
голяма грешка ще направи![]()
Не
Обаче от миналата година има една такава врътка - ЕЦБ взема доларови заеми: доколкото си спомням ги отразяваха задбалансово и освен това ги ползват да си държат еврото напомпено - естествено САЩ нямат нищо против слаб долар... Друг е въпроса какво иска Китай - ама това е друга и дълга тема...
Eli2356 (24-11-2012)