Я исках да чуя и мнението на баш майстора по свинско със зелско, а именно - БАЧО РЕД![]()
Я исках да чуя и мнението на баш майстора по свинско със зелско, а именно - БАЧО РЕД![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
таз четвърта не е ли много дълга ..... признавам по вълноброежа не съм майстор имам съвсем основни познания там .... и все пак .... не е ли дълга четвъртата
----------
капамица му се вика .... твърде прекрасно ястие е .... право казвашПробвай в парната тенджера следващият път
Става уникално.
А има и една друга гозба.
Кат зеле, кат мръвка, кат зеле,кат друга мръвка, кат зеле и така. Свинско, кокошка, тележко, кайма....Това се прави по принцип в гювеч. Става вълшебно.
Но не му знам името. Известно хапване е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма значение колко е дълга, за нея е важно да не качва над дъното на вълна едно, което се пада на 1.2915 ,а това засега е така!!!
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
фицката (23-11-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А праз може ли да му се накълца на таз мамица
----------
Мнооо си лош баЯ исках сам за зеленцето да разбера
Ся веке ма изплаши и сам по веднъж на ден че питам за КИСЕЛОТО ЗЕЛЕ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (23-11-2012)
прекалено вкусно става с праз .... незнам .... ако ти стиска пробвай .... моем да напрайм една тема " с черпак и графика" и там да си постваме рицептите .... с право беснее Реда .... айде стига спам ...... и гъбки могат да се сложат малко и топено сирене .... но млъкни сърце ....
Ей къде е бре https://forum.bg/showthread.php?625-...009#post226009прекалено вкусно става с праз .... незнам .... ако ти стиска пробвай .... моем да напрайм една тема " с черпак и графика" и там да си постваме рицептите .... с право беснее Реда .... айде стига спам ...... и гъбки могат да се сложат малко и топено сирене .... но млъкни сърце ....Темата съм я направил отдавна, но Бачо РЕД не трябва да се отпуска и затова го държа на щрек
![]()
xemus (23-11-2012)
Аз съм още на прясно зеле. Значи снощи жената ми бе направила салата, прясно зеле+моркови+майонеза. Абе, .................. върви и то с гроздовата. За мен ще трябва рецептурник само за салати. Да има малко разнообразие.
туи нагоре го гепих половината,
сега ордерче съм написал за 1.3050..................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ifo economist: Exports of German firms to Asia and USA are going very well, industrial orders are stabilising
Written by Gerry Davies
November 23, 2012 at 09:16 GMT
Retailers are considerably more optimistic ahead of Christmas in contrast to last year
Companies are continuing to hold back on investments due to uncertainty over debt crisis
Q4 GDP will be even weaker than it was in Q3, COULD POSSIBLY SLIP INTO NEGATIVE TERRITORY
туй дъл не е скрито послание за къси.......да посрещнем новата годин по дъната някъде...
хапи фрайдей чета![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....