РЕД колкото пъти отвориш приказка за тоя дакс и куреалцийте...го гледам...ми то....пълен ташак бре....дакса се сурна леко надоле па ойрото изби нагоре....
.....туй де го говориш права ли е обратна ли е каква е
![]()
РЕД колкото пъти отвориш приказка за тоя дакс и куреалцийте...го гледам...ми то....пълен ташак бре....дакса се сурна леко надоле па ойрото изби нагоре....
.....туй де го говориш права ли е обратна ли е каква е
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
10 пиповия стоп още се държи, но надеждата не е голяма.
Днеска сабахлента по ПРОЦЕДИРАНЕТО писах това:
-"П>П>Това горното е по-вероятния вариант до обяд.
Ако не стане така ще е бясна РЕЙДЖОВИЦА в
зоната 1,2830-1,2870 цял ден !!!"
Може да не е бил цял ден, но РЕДА избута
две дълги и една къса от тогава заради което си пиша точица !!!!
РЕДА води с 44:7 !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
отдавна не съм ти следил процедирането но ти направо се сцепил пазара......10 пиповия стоп още се държи, но надеждата не е голяма.
Днеска сабахлента по ПРОЦЕДИРАНЕТО писах това:
-"П>П>Това горното е по-вероятния вариант до обяд.
Ако не стане така ще е бясна РЕЙДЖОВИЦА в
зоната 1,2830-1,2870 цял ден !!!"
Може да не е бил цял ден, но РЕДА избута
две дълги и една къса от тогава заради което си пиша точица !!!!
РЕДА води с 44:7 !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
СОЛИДНО КУЧИ чадо,
корекцията е има като как да кажа,,,,
като геометрия ли,,, просто ДАКСА води
еврото в сантимента.,,,,,
Ох ще полегна малко, че от 5 часа съм на крак.
Хубу, че го зеха тоя стоп, че затваряха ми се очите![]()
СЕГАААААААА
ПЪРВАТА ЦЕЛ ЗА ДЕНЯ Е ПОСтИГНАТА
втората 1.2926 чакам...........................
----------
внимание
ще спуска до 1.2845 може би?.........................
----------
1 пип още за да съм спокоен.............................при първа цел
добро утро добри орица
добро утро ЛОЦМАН
добро утро и на останалите форми на живот
след като отново стана всичко което нашепвах вчера
да видим днес какво прозира в кълбото.
важната котировка днес е 1.2884
стигне Ли я ,ще получи ускорение до 1.2926
там кълбото не е ЕДИНОДУШНО..................и требе се внимава.не го ли вземе слизаме до 1.2845
аиде взе го...............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю
АЛФОНСО дали докато хамериканците тъпчат
ФИТКИ да им се добута долара до към 1,30 днеска а????![]()
моят лимит е на 1.3050 макар че още 15 пипа има ход........
та 3050 и после 2950 за краи на седмицата
но има .........много препядствия и дано се окажа прав................
защото от тези нива неиде след 16ч може така да се спусне че свет да ни се извие............................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Алфонсо, то уж слънце грее, ама ще го пишем дъждовен деня. Днес съм само с една позиция. И една затворена нощес. Но нея не я броя.