Те туй тука бабо Мецо беше техническия проблем дето бил при отпускането на транша за спасяване на Гърците
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кво стааа в таа темаПРИТОКАХТЕ ЛИ ЗЕЛИТУ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
.................................
добро утро добри орица
добро утро ЛОЦМАН
добро утро и на останалите форми на живот
ЕДИНОДУШНО ОБЯВЯВАМ.............
важната котировка днес е1.2926
курсо ще я търси днес ,така че ще има тест......................
Тук идва и тънкият момент.Моделът, които виждам на дневна
ми нашепва, че теста ще е неуспешен за 1 или 2 пипа ,
при което ще влезнвм в реиндж в интервала между 1.2928 - 1.2975
ПРИ УСПЕХ И ПРОБИВ НА 1.2926..............СЛЕДВА ТЕСТ НА 1.2828, КОЕТО Е И МОИТА ПРОГНОЗА ЗА ДНЕС
/мутирал дневен фрактал/
Нарочно няма да спомена бичият сценарии,не само защото е много малко вероятен,
а и защото достатъчно го дъвках минлата седмица и няма какво да добавя........УСПЕХ!!!!
пп.еи дългити...... дан съ депресирати........само днес ще е така,
от утре ги почваме отново...................![]()
Последна редакция от alf : 26-11-2012 на 05:19
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Дубрутрю моми и юнаци,
От снощи седя, гледам графиката и не вярвам на очите си... В сряда в 5 и нещо сутринта оставих еврака да лази смело към ново дъно от 1.2745 нейде...и какво виждам 4 дни по късно - 1.2976 !!! Е те това няма такъв пазар наистина
На дневна това виждат очите ми....
За днес процедирането предвижда...
Ако не излезе някаква топ новина от европлужеците...да раздруса яко курСОТ... рейндж с уклон надоле
Иначе смятам да не барам докато не ми се изясни малко картинката какво ставаи не влвза "малко в час" с пазаРо.../на единия брокер имам гап от 100 пипса в сряда по никое време.../
Пробвал съм да си начертая някакви зони в които очаквам да се случи нещо , а може и да не се случи нищоТака че ще карам по метода на комарджито...ще реша в движение какво да правя в зависимост какво ми рисува графиката... Принципно графиката явно говори за дълги, но аз не съм им голям фен, курсот като че ли иска корекция, а и аз съм закъснял и нямам намерение да гоня цената...
Така че за днес сме на STAND BY POSITION
Успех на всички ! Колеги дайте числа някакви бре![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
Днеска ЖИУОТНИТЕ ми са свършили всичко
и РЕДА обобщава и обявява генералната линия
на ПРОЦЕДИРАНЕТО за днес към зоната 1,28825-1,28988
Това е !!!!
Успех на ХОРАТА !!!
се извинявам за закъснението .... требаше да си стегна бойната готовност .....
тъй като всички го играете на опъки аз ше ви играм на терсене .... и викам да съм по - вероятен от вазе ....
при така създалата се ситуация .... смятам импулса да е достатъчно силен и корекцийката да е поприключила веке и да оди да си изпердаши до 3050 .... не вида никви графични основания за тез тъй дълбоки корекции дето ги бленувате![]()
успешен ден на всички ....
----------
хубаво е да се изчака настоящото барче да затвори зада се види дъл аджаба това не е пробив менте .... ама така или инче .... нещата все още са си за нагоре сол фар
се извинявам за закъснението .... требаше да си стегна бойната готовност .....
тъй като всички го играете на опъки аз ше ви играм на терсене .... и викам да съм по - вероятен от вазе ....
при така създалата се ситуация .... смятам импулса да е достатъчно силен и корекцийката да е поприключила веке и да оди да си изпердаши до 3050 .... не вида никви графични основания за тез тъй дълбоки корекции дето ги бленувате![]()
успешен ден на всички ....
----------
хубаво е да се изчака настоящото барче да затвори зада се види дъл аджаба това не е пробив менте .... ама така или инче .... нещата все още са си за нагоре сол фар
xemus, това хваща до някъде декиш. Но при различните бъкети се получава леко разминаване в картинките. Та и аз се чудя кое е меродавно.![]()
Може би вече търгуваме слуха за отпускането на следващия заем от ЕС-в средата на декември транш за подпомагане на испанските банки
сел 1.2976, близък стоп 20 пипоня ,за 1.2928.............................
ХЕМУСЕ, ДО ТУК БЕШЕ ...................................![]()