Аз вече укъсих, па да видим ще ми отупат ли кожухчето![]()
Аз вече укъсих, па да видим ще ми отупат ли кожухчето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами много сложен въпрос зададе, хептен ще заприличаме на "Искрено и лично", но покрай търговията може и малко общожитейски изказвания да вмъкнем, какво толковаАз обаче не съм прочел от какво точно се оплакваш и защо. Би ли ни просветлила, че да разберем.
Ясно, търсила си си стабилен мъж, намерила си го. Но списъка ти е бил с една точка по-малък, като не си включила условието да ти е кеф от всичко това в списъка или нещо друго ?
Та защо точно се оплакваш ?
Eli2356, все още не си ми отговорила на питането, ти от какво се оплакваш. И като си умна, защо просто не си го сменила ? Щом не работи едно нещо, сменяш.
Ами да, явно съм пропуснала някоя и друга важна точка като например сходство, широта и висота на възгледите и стремежите (да не е кон с капаци) в живота, еднакви вкусове и предпочитания. Обикновени неща като обича ли да пътува, оказва ли подкрепа във важни ситуации или си пасува или още по-лошо заема противниковата страна, уважава ли правата ми, какви филми и музика харесва, какви развлечения може да сподели с мен и въобще предлага ли такива? Ако го няма това сходство се получава един убийствено скучен и безпътен живот.
И едно от най-важните неща: Може ли да води интересни и съдържателни диалози, при които да ме изслушва и разбира, а не разговорите да са монолози, особено ако са безинтересни и от типа развалена грамофонна плоча. А разбиране може да проявява само един интелигентен човек, така че тр. да има интелектуално сходство - най-важното може би (да не е прозд).
А - и да има чувство за хумор, че иначе много тегаво става!
Просто ей така да го сменя??? Ами ... добре, утре го връщам в магазина и купувам нов, кво пък чак толкова![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-11-2012 на 14:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пловдивски , ирнците ударили централната банка на Газа : . как ще повлияят на пазаратези събития ??????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо прави такива горни сенки на баровете на 1 час, значи ли това,че няма много сили за нагоре и ще хвърчи надолу? Я по-компетентните да се изкажат, че ние жените сме прости и разчитаме на интуиция, а на мен интуицията ми говори, че няма да стигне много високо, но и тя понякога лъже.
Пенчев, не съм влизла в www.bg-mamma.com oт няколко месеца. Тук по-интересно бе - хем мнения на тема форекс за сверяване на часовника и евентуално по-успешна търговия, хем татковци - настоящи и бъдещи, стига само мамита, друго си е да чуеш мнението и на противиположния пол![]()
Последна редакция от Eli2356 : 20-11-2012 на 13:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
са сетишПенчев, не съм влизла в www.bg-mamma.com oт няколко месеца. Тук по-интересно бе - хем мнения на тема форекс за сверяване на часовника и евентуално по-успешна търговия, хем татковци - настоящи и бъдещи, стига само мамита, друго си е да чуеш мнението и на противиположния пол![]()
![]()
----------------------------------------
Последна редакция от GEN4O : 20-11-2012 на 14:09
Викам ако ще пробиват да пробиват ако не да продавам с тънък стоп![]()