Дупе на мазохистка, дет обича да я шибучат с коприва
Не са ме парясали, ама от миналата година се налага през повечето време да ергенувамДетето е далечко и жената е с него
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тука стана като в биг брадара само дето търговците намаляват май![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е това ако е оправдание пък
Ние сме им били виновни на жените
На децата ни, все едно са само нашиАм тея деца нали жена ги е раждала бре, да не сме ние сами ги сглобили ?! И кво толкова пък ги гледате ? Това е супер идиотско оправдание.
Пуснете се, кой ви спира ? Това че на повечето само глупости са ви в главите, мъжете нямат никаква вина. Че докато някои от нас мислят за бизнес и как да се разрастнат, други, но жени мислят за козметики и салони за красота
Много време се задържа около съпротивата 1,28. Ако успее да я пробие, тренда за нагоре ще стане по-убедителен. Засега, докато не е прехвърлена WMA1838 нa 4 ч. (като цяло нивото около 1,28) аз лично все още допускам продължаване на низходящия тренд от последните седмици.
Олег, каква чест да те видя!
Направо се почувствах още по-горда като прочетох поста ти - излиза, че имам мъжки начин на мислене в тяло, което изглежда като че не излизам от салони за красота
Като отимаш един ден семейство и деца (ако отимаш някога,де), пак ще си говорим "какво толкова се гледат децата".
Ние сме на обратното - жената мисли за разрастване на общия бюджет, мъжът - само за разрастване на една само негова си работа, дето спада до 1/2 час след разрастването.
За да има успех мисленето трябва да е еднопосочно и усилията съвместни.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ейййййй, тия от бандата на Оушън всеки път ме кефят!!!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ядзък,тамън са зарадвах за тебе.
При туй твое състояние знаех,че няма да кажеш лампа,ма отде пък я измисли таз коприва:
Фибо....мибо....грънци
Oleg (19-11-2012)
Удоволствието е взаимно. И аз се радвам да се видя
То само с мислене не става. Трябва действие
Не е само негова/моя, тя се използва в помощ на нуждаещите се жени и понеже мъжете много обичаме жените, не им отказваме помощ
Повечето жени сте с идеята да имате деца и с това ви се изчерпва сякаш жизненият цикъл. Мъжете обаче не спират да искат и да работят и да постигат повече, докато са живи. Това се отнася за силните и стойностни мъже, не за тея дето след работа отиват в кръчмата и с това им приключва ежедневието![]()
Радвай се, че не си попаднала на някой с име Хептен МекичъкМного време се задържа около съпротивата 1,28. Ако успее да я пробие, тренда за нагоре ще стане по-убедителен. Засега, докато не е прехвърлена WMA1838 нa 4 ч. (като цяло нивото около 1,28) аз лично все още допускам продължаване на низходящия тренд от последните седмици.
Олег, каква чест да те видя!
Направо се почувствах още по-горда като прочетох поста ти - излиза, че имам мъжки начин на мислене в тяло, което изглежда като че не излизам от салони за красота
Като отимаш един ден семейство и деца (ако отимаш някога,де), пак ще си говорим "какво толкова се гледат децата".
Ние сме на обратното - жената мисли за разрастване на общия бюджет, мъжът - само за разрастване на една само негова си работа, дето спада до 1/2 час след разрастването.
За да има успех мисленето трябва да е еднопосочно и усилията съвместни.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН