Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро добри орица
добро утро ЛОЦМАН
добро утро и на останалите форми на живот
при вчерашният анализ бях споменал ,че пътят към 1.2853 ще се отвори при достигане на 1.2776
ДНЕС ще наблюдаваме заършване на фигурата/движението/ започнала на 08.11 2012 , а именно достигане на 1.2785
Там попадаме във важна зона в която ще даде началото на ново силно движение .
И още нещо много важно, двете подкрепи ,които бях споменал преди ,1.2727 и 1.2718
отново са сработили тази нощ/4ч графика/. Тогава предизвикаха неуспешен тест на 1.2800 ,като курсо се спря на 1.2789.
Тактиката за днес изисква, или пропускане на днешната търговия или влизане в дълги позиции с лимити на 1.2853 и стопове под 1.2715
подкрепям напълно вторият вариант ,въпреки скъпите стопове
при достигане на лимита е възможен рикушет към 1.2800........................................... СПЕХ!
----------
ПО ТОВА ВРЕМЕ КЕИТ МИ ПРАВИ........???................!!!!......... .......КАФЕ![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ПОЧВАШ сутрин с лошо , ..........не е добре това
за година време си претърпял деградация и вече се тревожа за теб..........
лимита ясно съм отбелязъл че е на 1,2853............................къде видя друго........?
цитирам: Тактиката за днес изисква, или пропускане на днешната търговия или влизане в дълги позиции с лимити на 1.2853 и стопове под 1.2715
----------
.................................................. ............................
под лимит , имам предвид цел,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,надявям се ,че не греша термина.
не съм много в час с терминологията................ако трябва ще го редактирам с думата 'ЦЕЛ'. НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВАМ КОТИРОВКА 32 ПИПА ПО НАДОЛУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ПП. пази се от ефекта на бумеранга ...................които те шамаросва редовно
запази добрият тон СМИРИ СЕ и имаш шанс.....................инък си пътник депресант.
Последна редакция от alf : 15-11-2012 на 07:52
Добро утро контраджии
Тъй да видим какви ще ги надробим днесКато гледам сутрешните новини, явно ще праим корекция на корекцията
Очаквам по Лондон падане на долу и тестване на зоната 1.2710 - 1.2720... От там какво ще се случи не се знае... може и да направим ново дъно.
За нагоре аз лично го виждам максимум до 1.2831 за много кратко тези дни, а основната ни цел е затваряне на седмичния кендъл под 1.28044Затваряне на седмичната свещ над 1.28044 е единственото, което ще ме откаже от късите...
Колеги дайте малко подкрепи и съпротвиви
victoryfen, тези 140 пипа отстояние нещо са ми мътни - при първото мерене ги мериш от дъно до връх, а при второто от връхчетата на дъното нагоре. Има ли някаква специална причина за това?
alf,ако обичаш недей да разводняваш темата с обяснения- имаш лимит, и не влизаш в границите на първото ми изречение.
иначе в обясненията си си оставил и мегдан за форумна шутовщина с :
а горното си го застраховал с поставен таргет на 2853. .... използваната логика в този пример е ИЛИ, а не И т.е. въпреки лимита ти, който е 32 пипса по-надолу, доста категорично си поставил, че днес ще достигнем 2785, което ще рече, че ако го достигнем 2785 ти ще имаш повод да си удариш гъзЪ в тава, но ако не го достигнем пак ще имаш момент на слава, понеже имаш лимит .... Знам как се правят прогнози, които могат да изглежда печеливши каквото и да се случи на пазара.ДНЕС ще наблюдаваме заършване на фигурата/движението/ започнала на 08.11 2012 , а именно достигане на 1.2785
Нивата са ти като моите, концентрирай се върху търговията, а не в личните обяснения за някакви депресии .
Последна редакция от anonimen komardjia : 15-11-2012 на 08:13
Такааааааааааа,,,,
Днеска бързах много, че след малко почваме
S&P 500 Futures 1354.45 +1.45 +0.11%
NQ 100 Futures 2531.20 +1.70 +0.07%
US 30 12570.95 -185.23 -1.45%
DAX 7101.92 -67.20 -0.94%
FTSE 100 5722.01 -64.24 -1.11%
Japan 225 8813.00 +148.27 +1.71%
US Dollar Index 81.21 +0.04 +0.04%
Индексите в момента падат и ще продължат
да падат през деня.
Сега по курсо. Пазара иска 1,2780, но 1,27523 засега не го пуска.
Надоле подкрепите се на около 1,2715-1,2720.
Всичко обаче е илюзия голяма.
Днеска ми се струва, че първо ще РАЗКЕКЕРЧАТ еврото,
а следобяд ще РАЗКЕКЕРЧАТ и долара.
Всички ПРАСИТА ще бъдат изклани, а цацата
осезателно ще намалее като количество.
Само нейде в далечената един ШЕБЕК
ще потрива доволно с ръчички ,,,,,,,,,,,,,,
Това е. Не стана ясно нали????
Ясно е де. Кой не знае кво прай да си
седи на ръчичките.
Има такива дни ,,,,,,
в който не върви,,,,,,,,,,
Песновка такава,,,,
УСПЕХ на ХОРАРА !!!!
Happy68, нали разбираш че го карам малко едно към гьотере, особено сутрин в 5 : 00Просто обичам да опъвам фибоначито в бъдещето и да го понапасвам спрямо текущите графики / бялото фибоначи на мойта графика почва от 1.26597/ и 0-та му ми пасва да иде на 1.28314 , почти 140 пипса от пробива на клина... Търся си някакви зависимости къде би могъл да бъде върхът на корекцията и там оглеждам и за съпротиви и така просто правя предположение къде ще се поспрем.../къде да пробвам пак къси/ Нямам правила и никой не ме е учил на нищо, просто предположения
За това казвам не ме взимайте на сериозно ....
НЯМА НИКАКВО двусмислие ,alf,ако обичаш недей да разводняваш темата с обяснения- имаш лимит, и не влизаш в границите на първото ми изречение.
иначе в обясненията си си оставил и мегдан за форумна шутовщина с :
а горното си го застраховал с поставен таргет на 2853. .... използваната логика в този пример е ИЛИ, а не И т.е. въпреки лимита ти, който е 32 пипса по-надолу, доста категорично си поставил, че днес ще достигнем 2785, което ще рече, че ако го достигнем 2785 ти ще имаш повод да си удариш гъзЪ в тава, но ако не го достигнем пак ще имаш момент на слава, понеже имаш лимит .... Знам как се правят прогнози, които могат да изглежда печеливши каквото и да се случи на пазара.
Нивата са ти като моите, концентрирай се върху търговията, а не в обясненията.
започнатото движение на 08.11 ,днес ще го завърши при ниво 1.2785
от него 1.2785, очаквам покачване до 1.2853. Това е ,ОТ ЯСНО ПО ЯСНО!
всичко друго което си написал е пълна интрпретация .. и излагация
ТОВА С логическите конструкци/ И ,ИЛИ, НЕ/
го остави , не е за теб,......................
по -натам ще ти трябват, когато преодолееш острата фаза![]()
Последна редакция от alf : 15-11-2012 на 08:36
Happy68, нали разбираш че го карам малко едно към гьотере, особено сутрин в 5 : 00Просто обичам да опъвам фибоначито в бъдещето и да го понапасвам спрямо текущите графики / бялото фибоначи на мойта графика почва от 1.26597/ и 0-та му ми пасва да иде на 1.28314 , почти 140 пипса от пробива на клина... Търся си някакви зависимости къде би могъл да бъде върхът на корекцията и там оглеждам и за съпротиви и така просто правя предположение къде ще се поспрем.../къде да пробвам пак къси/ Нямам правила и никой не ме е учил на нищо, просто предположения
За това казвам не ме взимайте на сериозно ....
victoryfen, много е хубаво, че търсиш собствени зависимостиаз просто ти обърнах внимание на разминаването, ако го свалиш както би трябвало да е, линията ще дойде малко по-долу. И така ще получиш зона, а не линия - можеш да го проследиш дали ще е истина всичко това.
Хайде, пожелавам ви успешен и късметен ден![]()
babaMETZA (15-11-2012)