Аз с по-спокоен тон ще ти припомня, че не случайно хората са измислили различни места за почивка, за да може дори и най-претенциозните и капризни хора да намерят нещо за себе си. Всякакви обобщения и слагане под общия знаменател са некоректни и безсмислени.pablo, благодаря ти за информацията, но съм доста по-голяма от теб и съм видяла доста от нашия туризъм. Не ми обяснявай точно на мен за туристите. Кажи го на другите, на тях ще им е по-интересно.
Извинявай, че така назидателно, но аз се опитах малко да ви дам друг поглед на нещата, а вие дори не искате да помислите. Е, ами живи и здрави, всеки има право на мнение, но то все някога се заплаща.
И аз едно време като вас мислех, ама отдавна мина това време. И ме е яд, че станахме и в туризма мястото за изхождане - уффф, гадост.
Ще ида аз на почивка и някакъв си там ще ми я разваля (да не описвам как). Благодаря, ще се въздържа. А предполагам, че и не само аз.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти на колко места в света си била на почивка? На почивка, не на инспекция за някой хотел.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo, благодаря ти за информацията, но съм доста по-голяма от теб и съм видяла доста от нашия туризъм. Не ми обяснявай точно на мен за туристите. Кажи го на другите, на тях ще им е по-интересно.
Извинявай, че така назидателно, но аз се опитах малко да ви дам друг поглед на нещата, а вие дори не искате да помислите. Е, ами живи и здрави, всеки има право на мнение, но то все някога се заплаща.
И аз едно време като вас мислех, ама отдавна мина това време. И ме е яд, че станахме и в туризма мястото за изхождане - уффф, гадост.
Ще ида аз на почивка и някакъв си там ще ми я разваля (да не описвам как). Благодаря, ще се въздържа. А предполагам, че и не само аз.
Happy68, Преди те мислех за студентка, сега ти ме ласкаеш.......... Ако наистина си 68 си по голяма от мене но не и много. Аз си харесвам България и туризма в нея със всичките му недостатъци..............
Ирландци шотландци и англичани са големи пияници но са весела и забавна компания и затова пъбовете са популярни в цял свят.
Аз статистика не си водя. Но посещавам места, които удовлетворяват моето търсене. Ако имах непоносимост към туристи практикуващи алкохолен туризъм щях да ходя на места различни от техните или в неактивен сезон. И нямаше да критикувам цяла една индустрия от която се генерират огромни приходи на много места по света.
pablo (12-11-2012)
Happy68, Преди те мислех за студентка, сега ти ме ласкаеш.......... Ако наистина си 68 си по голяма от мене но не и много. Аз си харесвам България и туризма в нея със всичките му недостатъци..............
Ирландци шотландци и англичани са големи пияници но са весела и забавна компания и затова пъбовете са популярни в цял свят.
pablo, а така, изненадка - аз студентка
Няма нищо лошо във веселата компания, но аз не говоря за това. Става въпрос до какво води алкохола в големите количества. Досега нито е било в големи количества, нито е било популярно. След като стане, проблемите ще бъдат големи. Да не ги изброявам.
----------
Аз статистика не си водя. Но посещавам места, които удовлетворяват моето търсене. Ако имах непоносимост към туристи практикуващи алкохолен туризъм щях да ходя на места различни от техните или в неактивен сезон. И нямаше да критикувам цяла една индустрия от която се генерират огромни приходи на много места по света.
ivi_kris, миличка, ти дори не разбираш, за какво е спора. Вече започвам да се съмнявам дори, че работиш в туризма. А ако случайно е така, то не е на длъжност, която би ти дала информация, за да спориш. А пък ако случайно бъркам в последното, то тогава жалко, много жалко.
Преди да започнеш да спориш, прецени противника.![]()
Не съм се возил но ги знам що за хора са. Весели са .............но са си варвари и освен да са оставили кочина от всевъзможни боклуци.
Ако пак имаш такъв случай измисляш си някаква глоба ( те са свикнали да си плащат за щетите). Ние така процедираме.
Жалко за опитът, който имаш- житейски и професионален. Ти дори неможеш да стъпиш на факти и да обосновеш със спокоен тон тезата си. От всяко твое изречение прозира злоба и неудовлетвореност от живота и държавата. А такива хора за съжаление в БГ бол. Много е просташко и непрофесионално да правиш изводи за моите качества, без да ме познаваш като човек.pablo, а така, изненадка - аз студентка
Няма нищо лошо във веселата компания, но аз не говоря за това. Става въпрос до какво води алкохола в големите количества. Досега нито е било в големи количества, нито е било популярно. След като стане, проблемите ще бъдат големи. Да не ги изброявам.
----------
ivi_kris, миличка, ти дори не разбираш, за какво е спора. Вече започвам да се съмнявам дори, че работиш в туризма. А ако случайно е така, то не е на длъжност, която би ти дала информация, за да спориш. А пък ако случайно бъркам в последното, то тогава жалко, много жалко.
Преди да започнеш да спориш, прецени противника.
Права си, проста съм и нямам идея какво е професионализъм.Жалко за опитът, който имаш- житейски и професионален. Ти дори неможеш да стъпиш на факти и да обосновеш със спокоен тон тезата си. От всяко твое изречение прозира злоба и неудовлетвореност от живота и държавата. А такива хора за съжаление в БГ бол. Много е просташко и непрофесионално да правиш изводи за моите качества, без да ме познаваш като човек.
А опитът ми, толкова жалък, ми говори едно - туризмът в БГ има два проблема: липса на добър маркетинг навън, и липса на каквото и да е обслужване вътре.
Няма смисъл![]()
GGBG (12-11-2012)