Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И какво му е същото на пазара от преди 4 години ?????????????
Точно преди 4 години пазара беше полудял и никакъв технически анализ не действаше
Много добре си спомням онези ужасни времена ...... Тогава се обадих на П.Кара Ив. И той ми каза същото........................
Верно ? Ти си намерил кого да търсиш. А някое курсче не ти ли предложи да те обучи на вълноброене ?И какво му е същото на пазара от преди 4 години ?????????????
Точно преди 4 години пазара беше полудял и никакъв технически анализ не действаше
Много добре си спомням онези ужасни времена ...... Тогава се обадих на П.Кара Ив. И той ми каза същото........................
Техниката си работи винаги !!!
Просто стратегията на маса идиоти, която гордо наричаха "buy and hold" спря да е актуална. Кери трейда също се спомина и съответно решиха че пазара им е виновен и е променен, вместо да потърсят вината в себе си, че не знаят и не разбират нищо от трейдинг.
Mдаааааааааа .... само дето някои я познават и прилагат, а други си мислят, че вършат същото и после пазара кривВерно ? Ти си намерил кого да търсиш. А някое курсче не ти ли предложи да те обучи на вълноброене ?
Техниката си работи винаги !!!
Просто стратегията на маса идиоти, която гордо наричаха "buy and hold" спря да е актуална. Кери трейда също се спомина и съответно решиха че пазара им е виновен и е променен, вместо да потърсят вината в себе си, че не знаят и не разбират нищо от трейдинг.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (21-10-2012)
Пазара си е пазар......по-малките участници в него са доста нищожни и се надяват само на техническия анализ,като такива те трябва да се опитват да разбират
какво мислят големите играчи.Когато можеш да мислиш една крачка преди другите това ти дава възможност да предприемаш действия преди останалите,което си е от полза.
Бързо са го загубили и много бавно са ги възтановили............................ .............
Аз лично съм на минус 500 долара за момента - фалирал съм два пъти, но това към днешния момент не ме тормози понеже обичам да търгувам на форекс пазара - винаги съм искал да работя нещо такова. Важното е да се учим от грешките си. Аз съм направил доста такива. При първия си акаунт търгувах с около 30-50% от сметката. Успях за 4-5 месеца да я направя от 200 долара на 2000 долара. Повярвах си и съответно започнах да търгувам с около 60% от сметката. Направих няколко глупави грешки, които много ме издразниха и които доведоха до няколко още по-глупави грешки и обявих фалит.
Трябва да сме наясно, че ЦЕНАТА НИКОГА НЕ ГРЕШИ. Грешим ние. Грешките ни обаче не трябва да ни смущават и дразнят понеже те са част от играта. В крайна сметка всеки, който започвайки да търгува на борсата си мисли, че бързо и лесно ще забогатее, разбира, че това е невъзможно - има нерви, фалити, успехи и пр. Един от най-големите ни врагове е нашата алчност. Трябва да променим мисленето си - важно е не колко мога да спечеля от една сделка, а колко мога да загубя. Както е казал Уорън Бъфет най-лесния начин да направиш пари е като не губиш такива.
Аз също имам големи загуби,равнявайки ги на около 5000 лв. ,но лично не се изнервям,защото както каза, хората в този бранш трябват да вземат доста поуки от грешките си и да си избиват загубите.Както е казал Сорос-"не е важно дали си прав или не,важно е колко печелиш,когато си прав и колко губиш ,когато грешиш".![]()
Има голяма разлика между 500 долара и 5000 лв.Аз също имам големи загуби,равнявайки ги на около 5000 лв. ,но лично не се изнервям,защото както каза, хората в този бранш трябват да вземат доста поуки от грешките си и да си избиват загубите.Както е казал Сорос-"не е важно дали си прав или не,важно е колко печелиш,когато си прав и колко губиш ,когато грешиш".
5 бона според мен много зор ще се избият .Как допусна подобна загуба.С една голяма сметка или с няколко малки
Иначе и аз съм на около 500 лв минус в момента от цялата разправия с този форекс от 4 години насам и май невиждам начин да се изкарват сигурни и редовни доходи от това.
Единствения лъч светлина е факта че всички сметки които съм загубил преди това минимум съм ги удвоявал и утроявал.А това са към 15 акаунтаАма какво ме топли,като не тегля печалбите.Извода е че всичко което е на плюс трябва да се тегли
![]()