Това не е важно. Просто на мен ми омръзва да гледам само едно и също поради която причина ако гледам свещи мечите ми свещи са със син цвят а не с черен. Но значението и начина по който гледам на тях няма връзка с цвета им.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм казал че не вършат, но за да ги използваш ти трябва първо да си отличен прайс акшънист, а когато станеш такъв индикаторите не ти трябват в повечето случай. В повечето случаи за да използваш индикатори е не повече като алармата на часовник. Например всяка сряда в 17:20 имам аларма която да ме подсеща, че след 10 минути ще се обявяват петролните запаси.
Ето ти друг пример. Търгуваш си два основни инструмента и имаш още два три, които гледаш от време на време на които имаш някакви индикатори, на които стойностите им са извадени в отделен прозорец(няколко параметъра заемат съвсем малко място докато няколко графики заемат много място). Когато дадените индикатори достигнат някакво определено ниво да те светнат да погледнеш графиката, но това не значи дали да влизаш в сделка или не, а само да погледнеш дали е за или не е за сделка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (02-01-2012)
Да, де ...ако не си прогледнал - няма как да си избереш посоката, цвета, стил,стратегия...и так дале...![]()
Ами гледаш всичко и после разбираш какво си видял ...но без да го видиш - няма как![]()
А нужно ли е да видиш наживо катастрофа или да участваш в такава за да разбереш, че може да се умре ?
Не се шегувам изобщо. Сериозно те питам.
Идеята ми е да те улесня по-лесно и бързо да се осъзнаеш защо си тръгнала по грешен път и продължаваш да упорстваш да го извървяваш от което няма да имаш нищо освен загубено време в така нареченото "осъзнаване".
Последна редакция от greedforsuccess : 01-01-2012 на 21:35
Да, упорита съм и преживяла две реални катастрофи ...оцеляла все по чудо...или си имам ангел-закрилник...
Грешна ли ми е посоката? - двойно дъно ...не зная
Какво ме съветваш? ...да цъкам напосоки ...защото без да поразровя нещата дори графиките са ми само криволичещи чертички
Сериозно посяваш съмнения ...Благодаря, де![]()
Да, упорита съм и преживяла две реални катастрофи ...оцеляла все по чудо...или си имам ангел-закрилник...
Грешна ли ми е посоката? - двойно дъно ...не зная
Какво ме съветваш? ...да цъкам напосоки ...защото без да поразровя нещата дори графиките са ми само криволичещи чертички
Сериозно посяваш съмнения ...Благодаря, де
Ти в момента цъкаш на посоки и се луташ.
Научи първо чистата графика и какво ти показва тя.
Без английски трудно ще стане, без руски още по-трудно, без каквито и да е други езици почти невъзможно, няма за какво да те заблуждавам. На бг информацията е малко и повечето случаи некачествена. Качествена и добре поднесена информация има от 1-2-ма човека. Но това което е споделил той е като въвеждащ етап само.
Научи технически фигури първо какво значат, как се образуват, защо се образуват, какво се случва когато се образува една фигура като флаг например.
Информацията е много и нещата не са нито прости нито лесни. Но давай едно по едно. С индикатори може да се занимаеш евентуално след около година или след поне 6-9 месеца.
За улеснение а и не само единственото което можеш да си сложиш на графиката са хоризонталите или да си фиксираш мащаба и в даденият фрейм примерно М5 да имаш диапазон от 100-130 пипса. Надявам се го разбираш това. Няколко пъти съм качвал графики и те са такива, ако искаш потърси ще ги намериш. Много е важно да не те бърка мащаба. Ако движението е 20пипса да го виждаш като 20 пипса а не когато се образува движение от 200, тези 20 пипса да ти се сторят като 5, а когато се образува някой тесен рейндж тези 20 пипса да ти се сторят като 100. Това ще ти съкрати главоломно времето по напразно гледане на графиките.
Уф, много съм прозрачна...ще си трая и ще обикалям като БОТ ...но връщане назад няма
и няма да съм единствената дето се лута ...руския го поназнайвам и разбирам но не умея да се перча...
ще видим резултатите - ще си покажат времето изгубено или не ...тече![]()
Само не се отказвай ! Но се въоражи с голямо търпение ! И не очаквай кой знае какви резултати от самото начало !.....Дано не те отчаях !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !