Ще си позволя да се включа и аз с коментар, макар да кажа, че не съм чел по назад в темата.
- за туризма - да перо е и винаги е било, а и на Запад освен с киселото мляко и с това ни знаят, НО това, което видях по морските ни курорти последните три години за мен е повече от шокиращо - мизерия, проституция, цигания, пияни и дрогирани уроди от в любимите ми скандинавски държави, разбира се само заради митовете и легендите им

Да вярно е, че вливат пари, но ние трябва да имаме някаква чест и достойнство и не трябва да бъдем държава, като Тайланд и други, както сме чували - разврат, проституция, болести и мизерия, като разбира се това едва ли е на всякъде, но вие знаете за какво говоря... Трябва да сме държава с достойнство отстояваща именно това и тогава няма да дойдат само млади изроди, аи хора с "големи суми".
- за еврото - според мен за момента не ни трябва и ако може да чакаме да чакаме. Още не е ясно да ли ще го бъде. Европа не е нито единна, нито вътре сме приятели, а и виждаме как рухват държавите вътре за "нула" време ...