аз твърдо съм за биковете![]()
аз твърдо съм за биковете![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
биковете маи ще умрат по обяд
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На там са тръгнали, като крави на заколение![]()
army dad
май ще ядем мечи лапи
дългата позиция вече ми е на прилична печалба
11:38
нов стоп на 4255
..... докато пиша и го удари стопа на +30 пипса
Последна редакция от plovcity : 19-04-2011 на 10:41
Това са жалки опити ма биковете. Виж новина :
Dow Jones: Дефицитът по текущата сметка на Еврозоната се разшири Дефицитът по текущата сметка на Еврозоната се е разширил през февруари, след като балансът по търговия със стоки и текущи трансфери е навлязъл по-дълбоко в негативна територия. Това сочат публикуваните данни от ЕЦБ днес.
Отрицателното салдо по текущата сметка за февруари със сезонни корекции е достигнало 7.2 млрд. евро от 5.6 млрд. евро за януари. От ЕЦБ уточняват, че дефицитът по текущите трансфери е бил само отчасти неутрализиран от излишъка по баланса с услугите.
Дефицитът по търговията със стоки се е разширил до 2.3 млрд. евро от 1.8 млрд. евро за предходния месец, а излишъкът по баланса с услуги е спаднал до 3.3 млрд. евро от 4.2 млрд. евро.
Нетните портфолийни инвестиции са се повишили до 9.9 млрд. евро през февруари, следвайки нетния отлив от 18.1 млрд. евро през януари.Източник: Trader.bg
army dad
Caesar, виждам, че си падаш по фундаменталния анализ, ама той пет пари не струва![]()
според моя анализ ще качва.... и за сега го потвърждава![]()
Не така де. Това, че при теб не работи не означава, че не струва. Това че и аз не го използвам, също не значи, че не може. Имам приятел, който го използва и резултатите му са много добри и редовно дори се допитвам до него, кога очаква да има повишена волатилност. И редовно нещата се оказват правилни. Зависи как използваш фундамента.
фундамента отчита минали събития..... а нас ни интересуват бъдещите, нали?
17:20
какво ще кажат фундаменталистите? еврото според тях трябваше да пада???
айде стига за днес, +78 пипса ми стигат, време е за салатка![]()
Последна редакция от plovcity : 19-04-2011 на 16:38
И техниката и фундамента отчитат минали събития или текущите до този момент. Бъдещето е неизвестно. А накъде е "трябвало" няма значение. Фундамента не е само за посока. Затова написах за волатилност. Аз и затова го използвам. Като знам, че ще има промяна на лихви или някаква среща на някои, то това предполага и повишена волатилност.
Всяко тримесечие за пример ще дам сега, когато има изтичане на фючърсните контракти например, то тогава има увеличено количество изтъргуван обем. Това не оказва посока. Но е доста добро сведение да бъдем по-внимателни и да използваме даденият фундамент и т.н.
Това имам предвид.