Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако се знае и за колко избиват инвестицията ще е още по добре ......................................![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Наскоро пишеше за нови соларни панели. Чието КПД било повече от 10 пъти по-високо от сега използуваните панели. Така че там има резерви. Жалко за тези дето до сега са инвестирали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най добре руснаците да си я построят с техни пари и да се разберат за някакъв наем към Бг а ние да си направиме нова ядрена в Козлодуй докато още моите колеги физици не са измрели ,че новото поколения направо ще ни хвърли в пъклото ,ако го пуснат да управлява новата АЕЦ
Нищо против младите хора ама като гледам нивото на сегашното образование ще трябва от някъде да видят чуят и пипнат иначе...Бууууум
----------
Най малко 10 г със старите дотации а с новите , намалените, към 15-20 г
Европа безплатен обяд не дава
Само гледа да лапа под предлог че много се грижи за нас
----------
Сегашното е 7*10 % а като стане 70-100% .....ама няма как да стане щото фотоефекта открит от Айнщайн по точно от жена му
/то тоз Айнщайн кво ли пък изобщо е открил /
не го позволява
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
5 години ама друг път
При инвестиция 5000 евро на киловат и при 0,7 лв за киловат-час което по 8 часа средно годишно прави 2000 лв постъпления
А сега слагай лихвите от горе и и си направи сметка като ти намалят изкупната цена на 0,4- 0,5 лв за киловат кога ще го изплатиш
Инфото ми е от преди няколко години, ни ми се смята в момента, казвай направо5 години ама друг път
При инвестиция 5000 евро на киловат и при 0,7 лв за киловат-час което по 8 часа средно годишно прави 2000 лв постъпления
А сега слагай лихвите от горе и и си направи сметка като ти намалят изкупната цена на 0,4- 0,5 лв за киловат кога ще го изплатиш
------------------------------------------------------------------
Ами и аз не зная точно ,но сега предлагат по ефтинки панели някъде за 4-5000 лв на киловат ,ама като намалиха изкупната цена мисля грубо между 6 и 10 г може да се изплатят и то ако имаш късмет да са качествени, да не аварират, да не ги чукала градушката, да не са ги крали сиганите зарад бакъра в инверторния блок и още др "ако"
Абе за мене това е поредната чиста далавера за ограбване на данъкоплатеца, под предлог че се грижиме за него ,като му подобряваме екологията, ама нейсе.-
Ами и аз не зная точно ,но сега предлагат по ефтинки панели някъде за 4-5000 лв на киловат ,ама като намалиха изкупната цена мисля грубо между 6 и 10 г може да се изплатят и то ако имаш късмет да са качествени, да не аварират, да не ги чукала градушката, да не са ги крали сиганите зарад бакъра в инверторния блок и още др "ако"
Абе за мене това е поредната чиста далавера за ограбване на данъкоплатеца, под предлог че се грижиме за него ,като му подобряваме екологията, ама нейсе.-
За далаверата с веи е ясно, аз говоря за инсталация за къщата, и 20к да е ако ми покрива целия разход на ел. енергия и не плащам никакъв ток е много добре, хич няма да ме интересува кога ще се изплати![]()
не можеш да го направиш. или ще има недостиг или излишък.за излишъка ти трябват акумулатори/ цената им обезсмисля начинанието/ или трябва да си присъединен към мрежата/ това пък е кауза пердута. освен ако не обявиш, че подаряваш тока на енергото /
сакси при 3-5 к на киловат за панелите,/2000 мегавата , колкото искат да е белене/, ще е в пъти по евтино да се изградят .