Е те тва е прекалено агресивно@30349
555555555555555555
----------
За 15 мин графика, смятам, че ти е перфектен изхода, въпреки, че там можеше частично да затвориш и да оставиш позицията да се развие![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз при първата стрелка затворих 2лота и преместих стопа на 88.20 и прецених, че дори и да ми го прибере, няма да е фатално
само, че нещо ме фана шубетои за това последна и 2-рата стрелка със затваряне на последният трети лот...
а й като гледам кендъл на дъното....какво опашле има още повече ме подтикна към това да затварям сичко...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kypa (31-05-2017)
Toй човека пита как и да излиза, че не знае. По какъв критерии да го прави.
В дакса няколко страхотни входове![]()
Изхабено е еврото![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (31-05-2017)
перфектен НО КЪСЕН , което не го прави вече чак толкоз перфектенВхода е перфектен., друг е въпросът защо е късен, причини много ... но ти сам каза ,че 1,2 пиксела за теб ( и не само) имат значение а тук са доста повече
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (23-10-2012), anonimen komardjia (23-10-2012), kypa (31-05-2017)
Преди това има други входове. А този в частност е редно да бъде добавка, ако това имаш предвид, но самият вход като вход е перфектен, защото му са спазени условията и е точно по системата.
2пиксела са 4 комисионни. Естествено, че имат значение.
Този доджи кендъл след пробива на дъното
п.п. Той е по-скоро пин
Що да е изхабено вход със стоп 6 пипа и даде 30 за частично затварянеКво да му търсим повече на еврака
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
kypa (31-05-2017)
късен е, защото съм спал на предните, все пак няма как да съм 24ч пред графиката![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
kypa (31-05-2017)
Поне 100 !!! Да ги прави в продължение на 30-60 минути с еднакви барчета като размер и посока без да се застъпват едно с друго![]()
kypa (31-05-2017)
ако може да задам глупавият въпрос що е пиксел те тука ?!![]()
kypa (31-05-2017)