За дълги аз влизам в евро йената, че е по удобно там
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
За дълги аз влизам в евро йената, че е по удобно там
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С малък обем като за начало
.................................................. .................................................. .....................................
даа така се прави , ама тука или при еур/жпу
.................................................. .................................................. .....................................?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При другото, аз съм си го написал
.................................................. ...................................
Дано и аз разчитам на същото .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................
Като гледам Н4 това му беше ..... Край с дългите ........ Време е да обръщаме и да си вземем късиДано и аз разчитам на същото .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................Аз вече не чакам 80.00 но вие си решават (вярно това е първа свещ) ................
ще видим какво ще стане днес на къде ще тръгнат нещата .................................................. .................................................. ...........