Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Маста, а какво ни пречи на нас, малките играчи, да си пуснем едни дългосрочни, стига да сме наясно какво би трябвало да се случва в определен период от време, и успоредно с това да си цъкаме по малко всеки ден, и да си прибираме профита?Нищо сигурно няма и едва ли някой категорично може да каже до къде ще отиде цената.Факт е,че някой големи играчи си затвориха късите и си прибраха печалбите още преди два месеца.Другия месец предстои много важно политическо събитие(изборите в САЩ),перманентно вървят действия в Европа по спасяване на закъсалите държави,но това все още е ходене по много тънък лед.Аз мисля,че най-добре за нас малките играчи е дневната търговия и прибиране на печалби на момента.
И ако човек е наясно, че след импулс от пет вълни следва корекция от три - толкова ли е трудно да се закачиш и да си чакаш да се развие корекцията - че аз и стопа не бих местила на едни такива позиции - просто ще ги чакам да се развият.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То хубаво,неограничено изкупуват,ама парите в един момент ще свършат.И после,какво правим? Пускаме се от високото като камикадзета или пукаме балона?
Мда... все едно да духаш срещ у вятъра
Ми да си се метнала. Ако не си - да си! Ако го беше направила, сега щеше да си богата жена.
Я гледай къде е подало сигнал са късо. И още е валиден.
А за изпълнението на петата вълна съм готова да поспоря - финалната пета от пета ми се губи, както и да гледам , ами няма я. Е, то до ден-два ще си покаже.
Иве, богата, но не каквато и да е, а много богата щях да съм. А сега трябва да разгадавам шикалкавенията на eur/usd.Стрелкичките са виновни! Ишимокото го виждам, но стрелкичките... как да съм се метнала като си нямам такива стрелкички - не са като фракталите на Бил Уилямс, които се мъдрят на майте графики, как се казват, откъде ги изкарваш?
Може и да си права за пета от пета - аз чак до такива подробности не съм стигала - броя само 5-те главни вълни.
Не съм казвала такова нещо. Нито си го мисля. Казвам само какво ми е направило впечатление - че често-често вечер пишеш коментар, как и днес е имало добри движения, но ти не си намерил вход да се включиш, или не си ги хванал (движенията), или си нямал време, или... абе там нещо си, ама не си я търгувал двойката. Ама така съм се впечатлила от тези твои доста еднотипни и повтарящи се коментари (нищо че никога не съм го казвала на глас), че винаги съм ти се чудила, защо изобщо е нужно да "се разписваш" в тази тема, като не намираш време или място да я търгуваш тази двойка.Ти какво искаш да ти дам детайлен отчет на сделките си ли?Като не ти помага това дето съм написал не го вземай предвид при търговията,както и аз не се влияя от твоите мнения за моите сделки.А времето ще покаже кой е прав.Материята е доста хлъзгава и затова избягвам да давам категорични дългосрочни прогнози.Те са за инвеститорите.
A относно "помощта" от твоите коментари - извини ме, но те са последното нещо, което ме интересува, когато вземам решения за вход и изход на евро-долар.
Не съм казвала такова нещо. Нито си го мисля. Казвам само какво ми е направило впечатление - че често-често вечер пишеш коментар, как и днес е имало добри движения, но ти не си намерил вход да се включиш, или не си ги хванал (движенията), или си нямал време, или... абе там нещо си, ама не си я търгувал двойката. Ама така съм се впечатлила от тези твои доста еднотипни и повтарящи се коментари (нищо че никога не съм го казвала на глас), че винаги съм ти се чудила, защо изобщо е нужно да "се разписваш" в тази тема, като не намираш време или място да я търгуваш тази двойка.
истина си е ,и на мен ми е правило впечатление
днес да,хубаво движение,ама аз ще изчакам
А бе за пречене,нищо не може да ни пречи,щом сме си решили и преценили ситуацията.Трейдинга е строго индивидуално занятие и всеки си решава как да търгува,когато е за негова сметка.Тук само можем да си споделим мненията,но не и да ги налагаме!Маста, а какво ни пречи на нас, малките играчи, да си пуснем едни дългосрочни, стига да сме наясно какво би трябвало да се случва в определен период от време, и успоредно с това да си цъкаме по малко всеки ден, и да си прибираме профита?
И ако човек е наясно, че след импулс от пет вълни следва корекция от три - толкова ли е трудно да се закачиш и да си чакаш да се развие корекцията - че аз и стопа не бих местила на едни такива позиции - просто ще ги чакам да се развият.
GGBG (20-10-2012)
Естествено. Споделяме, не налагаме. Всеки сам си взема решенията.![]()
Айде пак Добра вечер на ФсичкиАз пък затова не слагам стопове - да не ми се обръща каруцата и да мъдря после какво е трябвало да направя. Стопът всъщност е една приключена сделка и връщане назад няма, а при хеджирането (отваряне на насрещни позиции) надежда и възможност да се поправят нещата на по-късен етап има.
Ас пак скъсих ........ от гайдите.
Та Ели с номерцата - то това хубаво - две позиции и заключена между тях (ПОЧТИ ВИНАГИ) загуба ...
КОГА ще разберем, КОЯ позиция да затворим. Не си спомням да си споделила, колко опит имаш, МК дали си посрещала, затова питам ...
Иначе тая тактика всеки я е ИГРАЛ и сърбал .....
Иначе наздраве![]()