то аз на тея години сега в момента стягам багажа и заминавам,щото не ми се стои веч тукаТова е варианта! Системата ни е такава, че убива наличието на всякакъв потенциал в младите хора. Като почнеш от образованието и докъдето стигнеш, няма светлина в тунела в БГ. Моите колеги завършиха преди 1 година, а не можеха да пишат правилно още, на всички изпити се преписваше. Убива ти се цялото желание да седнеш и да научиш нещо от учебника, след като виждаш как всички минават по другия начин, къде с връзки, къде с бутилка.... ама нямаш избор, тук е така
няма смисъл
страна без икономика
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos чадо, МЕЦАН ЖИУОТНО,Това е варианта! Системата ни е такава, че убива наличието на всякакъв потенциал в младите хора. Като почнеш от образованието и докъдето стигнеш, няма светлина в тунела в БГ. Моите колеги завършиха преди 1 година, а не можеха да пишат правилно още, на всички изпити се преписваше. Убива ти се цялото желание да седнеш и да научиш нещо от учебника, след като виждаш как всички минават по другия начин, къде с връзки, къде с бутилка.... ама нямаш избор, тук е така
ако си отишъл някъде да отбиваш номера
и да вземеш диплома това дето го пишеш
си е така, ако обаче си решил да научиш
нещо от което можеш да си вадиш хляба
доволно това обяснение не е задоволително!!!
Времето дето си го губиш евентуално по
тоя начин си е твое, но тез годинки дето
си сега требе да си подготвиш да си стъпнеш
на краката след някоя и друга. Освен, ако не си от
онея дето мама и тате имат по много и все ще те
бутнят на държавна службичка, ако нищо не
излезне накрая,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (15-10-2012)
щом и бизнесмените започнаха да се мятат, значи няма надежда![]()
http://dnes.dir.bg/news/mvr-hotel-sa...-12203348?nt=4
човек реши ли да се маха оттук, трябва да го направи без да се притеснява за възрастта !!!
у некое китно възрожденско селце,малък имотец,колкото да откъснеш нещо за салатка
и пеи сърце........................................ ..късно е вече да се учи човек да е самодостатъчен,
но опитът си заслужава.Така го виждам аз заминаването от БГ в БГ.Младите да бегат бърже навън..............,
докато не е станало време за възрожденският вариант.................................... ......................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Те нещата са доста навързани. В момента борбата за всеки студент в БГ между ВУЗ-овете е жестока. Та ако почнат да ви изпитват както трябва един няма да може да запише горен курс . Да ама и ВУЗ-а няма да вземе бюджет. От друга страна 99 % от завършващите по техническите специалности не работят по специалността ,така че варианта да съсипят нечие производство е минимален.Това е варианта! Системата ни е такава, че убива наличието на всякакъв потенциал в младите хора. Като почнеш от образованието и докъдето стигнеш, няма светлина в тунела в БГ. Моите колеги завършиха преди 1 година, а не можеха да пишат правилно още, на всички изпити се преписваше. Убива ти се цялото желание да седнеш и да научиш нещо от учебника, след като виждаш как всички минават по другия начин, къде с връзки, къде с бутилка.... ама нямаш избор, тук е така
nnikos (15-10-2012)
да не излезе някое и друго SRSщом и бизнесмените започнаха да се мятат, значи няма надежда![]()
http://dnes.dir.bg/news/mvr-hotel-sa...-12203348?nt=4
човек реши ли да се маха оттук, трябва да го направи без да се притеснява за възрастта !!!Мишо Швепса и брат му Черният Прилеп
![]()
И ти си прав! Има ли желание - има начинНо според мен има доста кадърни млади хора у нас, от които за съжаление нищо няма да стане. Имам братовчедки 7-8 ми клас и наскоро разбрах, че са шмъркали на някакво събиране там. Това е другия бъдещ огромен проблем в България. Вече има навсякъде толкова наркотици и са по-достъпни от всичко друго, дори може да се надрусаш и без пари.... От един млад човек със съсипан мозък нищо не става вече. Ама много се отклонихме от основната тема и аз ставам, малко да хапна нещо
![]()
И ти си прав! Има ли желание - има начинНо според мен има доста кадърни млади хора у нас, от които за съжаление нищо няма да стане. Имам братовчедки 7-8 ми клас и наскоро разбрах, че са шмъркали на някакво събиране там. Това е другия бъдещ огромен проблем в България. Вече има навсякъде толкова наркотици и са по-достъпни от всичко друго, дори може да се надрусаш и без пари.... От един млад човек със съсипан мозък нищо не става вече. Ама много се отклонихме от основната тема и аз ставам, малко да хапна нещо
7-8 клас и са шмъркали ???
лелелел, не искам да имам децаАко разбера ще му/й отрежа ръцете и запуша носа. Незнам, това наистина е много страшно.... Но, тук темата е много дълбока, наистина.