Коце като каза лъчи... ме подсети да ти спомена за митичния ГоДим, не знам дали го знаеш,това един голям мой приятел ... а бате Жоро след като се регна при Желев и се сдружи с властелина на Лъчите, творчеството му придоби настоящия облик ... де да знам може и да е случайност.Привет приятелю Фройд
Кък си днес ? Йодните пари са благодат голяма
Който не живее до водата, ..... ъъъъм да дуа супата
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нерегистриран (1)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е че то тва е най - важното в темата , и защо трябва да е дълга , за наличието на ордери говори 1 тва 2 тва 3 онова .... , не става въпрос за подробностите а за едри отметки..
пп. /иначе на убениара , тва което се каза е да се следят корелациите с индексите , петрол , злато и "четенето на котировки" с оглед потвърждаване на посоката , но никъде не чух да се споменава за индикации за струпване на ордери .. или аз бъркам ?
Последна редакция от RyMu : 13-10-2012 на 15:26
Сам си ги рисувам. На този клип е показано как сам да си строиш нивата на подкрепа и съпротива. Използувам същия принцип. След като прекарам долната тренд линия, и успоредно на нея почвам да търся ключови точки.
Прегледай всичко тук. Интересно е.
http://tradelikeapro.ru/category/price-action-2/page/2/
http://tradelikeapro.ru/category/price-action-2/
Последна редакция от GeorgiRR : 13-10-2012 на 15:33
Svilen (13-10-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН